Andreea Marin a pus tunurile pe Mihaela Rădulescu: «N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, o rivalitate de mai bine de două deceniifoto: Instagram
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, o rivalitate de mai bine de două deceniifoto: Instagram

Andreea Marin (46 de ani) și Mihaela Rădulescu (51 de ani), cele două eterne rivale, au fost mereu în linia întâi în showbiz-ul autohton și datorită carierelor, dar și din cauza animozităților. Zâna Surprizelor a vorbit șocant de direct despre relația ei cu diva de la Monaco.

Se vorbește de ani de zile despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu și despre faptul că cele două dive nu se suportă. Andreea Marin a punctat acest subiect în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV. Este poate pentru prima dată când vedeta TVR este atât de deschisă în a povesti despre relația ei cu cea care îi este rivală de mai bine de două decenii.

Ce a spus Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu

"Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei"

”Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață... pe el mergi!"

"Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu... da... nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea... În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a mărturisit Andreea Marin lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu a întrebat-o pe Andreea Marin dacă emisiunea de la PRO TV, "Uite cine dansează!", la care cele două vedete au fost colege, a avut darul să le mai apropie. Andreea, care a fost în juriu (Mihaela a fost prezentatoare) a răspuns negativ. ”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant...îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”.

Reacția Andreei Marin după ce Mihaela Rădulescu a numit-o vită: "Atât a putut ea gândi în acel moment"

Un alt moment interesant în discuția dintre Mădălin Ionescu și Andreea Marin a făcut referire la deja celebrul apelativ "vită". Iată cum au stat lucrurile la acea vreme! Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi un nume vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală. În mod surprinzător, având în vedere că discuţia privată nu are legătură cu obiectul procesului, stenogramele au rămas la dosar, iar postul de ştiri România TV a fost cel care le-a făcut publice. În respectivele interceptări DNA, „diva de la Monaco“ o jigneşte pe „zâna“ Andreea Marin (44 de ani), numind-o „vită“. Iată ce spune Andreea Marin:

”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă... Dar după o asemenea apariție în presă... Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

"Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică"

Mădălin Ionescu a mai întrebat-o pe Andreea Marin dacă a mai existat un om în televiziune care să i se pară atât de intruziv sau deranjant. Vedeta a șocat, din nou, prin sinceritatea răspunsului. Nu a încercat să fie diplomată, așa cum o știm. ”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu... N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică... Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar... Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu... mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net