Andreea Marin a trecut la pantaloni scurţi


    Andreea Marin a lansat o carte  în care povesteşte cum a  reuşit să slăbească
Andreea Marin a lansat o carte în care povesteşte cum a reuşit să slăbească

Vedeta a slăbit atât de mult în ultima vreme încât îşi permite să poarte şi pantaloni scurţi. La evenimentul organizat zilele trecute, de Europa FM, Andreea Marin i-a lăsat pe cei prezenţi cu gura căscată.

Citeşte şi:

«Zâna» a dat bani ca să fie premiată?

Andreea Marin: "Nici n-am visat la viaţa pe care o am!"

Andreea Marin despre Bianca Drăguşanu ”Orice pădure are şi uscăciuni”

Ea este sora "secretă" a Andreei Marin!

Andreea Marin: «Nu-mi vând invenţia nici pentru 500.000 de euro»

Andreea Marin: «Violeta mi-a deschis dorinţa de a avea alţi copii»

Andreea Marin este un exemplu demn de urmat pentru vedetele care s-au îngrăşat câteva kilograme bune după ce au născut. Nu a slăbit rapid, pentru a nu-şi da peste cap organismul.

Ce-i drept, o vreme şi-a mascat kilogramele în plus prin ţinute alese cu grijă, îmbrăcându-se la evenimente în rochii lungi şi largi.

Cu multă răbdare şi cu un regim de viaţă sănătos, Andreea se poate lăuda acum cu silueta de odinioară. Ea a lansat chiar şi o carte „Preţuieşte viaţa!", în care a povestit cum a reuşit să scape de cele aproape 10 kilograme. A exclus din meniu pâinea, dulciurile, pastele, dar şi orice tip de ulei, inclusiv pe cel din măsline. Sucul l-a înlocuit cu apă plată, nu fumează şi nu consumă deloc băuturi alcoolice. În plus, evită să mănânce după orele 20.00 şi zilnic face sport.

Zilele trecute, la petrecerea de 10 ani a postului de radio Europa Fm, Andreea a fost o adevărată apariţie sexy, cum nu a mai fost văzută de multă vreme. Blugii scurţi i-au lăsat la vedere picioarele frumos conturate, fără pic de celulită.

Vedeta a atras atenţia tuturor celor prezenţi, care nu mai conteneau cu laudele la adresa „Zânei Surprizelor"! Nici soţul ei, Ştefan Bănică jr. nu a scăpat-o din ochi, ţinând-o de mână cu drag pe tot parcursul serii. Acum, poate face din nou pictoriale sexy, fiind dintotdeauna preferata revistelor mondene.

Fetelor, urmaţi-i exemplul!

Raluca, ţi-au ieşit sânii din sutien!

În urmă cu doi ani, Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea după ce a slăbit 40 de kilograme. Zilele trecute, „fanii" ei au postat nişte fotografii incredibile pe site-ul www.mrpaparazzo. Imaginile demonstrează că eforturile pe care Raluca Bădulescu le-a făcut pentru a da zecile de kilograme jos au fost în zadar.

simeon stalpnicul png

Oana nu are timp să respecte dietele

Oana Roman a reuşit, în urmă cu doi ani, performanţa de a da jos în jur de 12 kilograme. Trecuse şi ea la fustiţe mai scurte şi la bluze mulate. Gurmandă din fire, dar şi cu predispoziţie spre îngrăşare, vedeta a fost atât de ocupată cu serviciul, încât i-a fost greu să mai respecte dieta strictă.

simeon stalpnicul png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
cub sexy teniswomen png
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg