Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu. “Ne-a unit suferința! Nu a fost dragoste la prima vedere”

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a făcut recent dezvăluiri personale. Ea are la activ trei mariaje sfârșite prost, dar nu s-a temut să mai dea o șansă dragostei. La 46 de ani, Andreea Marin pare să-și fi găsit, în sfârșit, adevărata fericire și liniștea alături de Adrian Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia.

Cei doi au o relație din mai 2017 și momentan locuiesc împreună în vila Andreei Marin, din Pipera, alături de Violeta, fiica Andreei și a lui Ștefan Bănică. Chiar dacă pare a fi relația perfectă, iar cei doi se comportă ca o familie, după trei mariaje eșuate, Andreea are ezitări în privința unei noi căsnicii. „În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv, potrivit Spynews.ro.

Andreea Marin a vorbit, în premieră, și despre începuturile relației cu Adrian Brâncoveanu. La momentul când l-a cunoscut pe iubitul ei, vedeta trecea printr-o perioadă dificilă a vieții ei: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani. ”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.


    Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună din 2017foto: OK! România
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună din 2017foto: OK! România

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi la separarea de Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Citește și:

Andreea Marin, dezvăluiri-bombă despre cei 3 soți: «Căsnicia cu Tuncay, o mare greșeală». Ce spune despre Bănică și despre primul soț

Andreea Marin a pus tunurile pe Mihaela Rădulescu: «N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea»

INTERVIU Andreea Marin: «Mi-e dor de părinți și de bunici, sunt îngeri cu toții»

INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net