Andreea Marin: «Tata m-ar fi încurajat»

Andreea Marin reprezintă România la conferințele UNICEF
Andreea Marin reprezintă România la conferințele UNICEF

Andreea Marin (41 de ani) se află zilele acestea la New York, unde au loc conferințe UNICEF dedicate femeilor, la sediul Organizației Națiunilor Unite.

Fosta zână a Surprizelor se află pentru a treia oară în postura de Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România. Ea și-a anunțat demersul pe pagina de Facebook: "Zeii sunt acolo unde femeile sunt respectate. Cu acest gând am plecat spre sediul Organizației Națiunilor Unite (ONU) din New York. Este pentru a treia oară când sunt aici pentru a vorbi despre țara mea ca Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România, dar de data aceasta nu a fost vorba doar despre copii și drepturile lor. Ci mai cu seama despre vocea femeilor, a mamelor care trebuie să se facă mult mai mult auzită pentru o reală schimbare în bine."


    Andreea Marin reprezintă România la conferințele UNICEFFoto: arhivă personală
Andreea Marin reprezintă România la conferințele UNICEFFoto: arhivă personală

La mii de kilometri depărtare, Andreea a mers în Statele Unite ale Americii cu gândul și sufletul la părinții și la fiica ei: " O astfel de zi în care m-am simțit mândră să sprijin România nu se uită ușor. Aș fi vrut ca mama să știe că ea și fetița mea sunt sufletele minunate care m-au motivat în toți acești ani să merg înainte pe acest drum. Tata m-ar fi încurajat ca întotdeauna, mai cu seama că i-aș fi povestit că astfel susțin și o campanie a UNWOMEN dedicată femeilor, dar care e specială pentru că are la bază implicarea directă a bărbaților care iau atitudine : campania HeForShe. Un gând bun din New York și o rază de soare", a împărtășit diva cu fanii săi.

Dorul de părinți s-a accentuat și mai tare după ce Andreea a rămas acum 32 de ani fără mamă, iar anul acesta, în 3 martie, a decedat și tatăl ei. 

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley