Andreea Raicu, m─ârturisiri cu lacrimi ├«n ochi: ┬źMama mea a fost testat─â pozitiv cu noul coronavirus┬╗

13 octombrie 2020
image
Mama Andreei Raicu s-a vindecat de coronavirus

Andreea Raicu a vorbit despre o perioad─â foarte grea din via╚Ťa ei, atunci c├ónd a aflat c─â mama acesteia a fost testat─â pozitiv cu Sars-Covid-19, de╚Öi cele dou─â au avut mare grij─â s─â nu contacteze acest virus, purt├ónd de fiecare dat─â masc─â. Iat─â ce spune vedeta.

Pe pagina de Facebook a Andreei Raicu a ap─ârut un filmule╚Ť ├«n care vedeta a vorbit despre perioada ├«n care mama ei a fost infectat─â cu noul coronavirus. Vedeta nu a mai v─âzut-o pe mama ei de trei s─âpt─âm├óni, dar se bucur─â c─â aceasta se simte bine ╚Öi c─â au reu╚Öit s─â treac─â ├«mpreun─â peste acest impas. Peste doar c├óteva zile mama Andreei Raicu va aniversa ziua de na╚Ötere ╚Öi se bucur─â c─â o va petrece acas─â, al─âturi de fiica ei. 

"Mama mea a fost testat─â pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 s─âpt─âm├óni. De╚Öi nu ├«mi este foarte u╚Öor s─â vorbesc despre acest subiect ╚Öi despre ceea ce am sim╚Ťit ├«n momentul ├«n care am aflat, ╚Öi despre ceea ce ├«nc─â simt, am considerat c─â este de datoria mea s─â fac aceast─â informa╚Ťie public─â. Cele 2 s─âpt─âm├óni ├«n care mama a fost spitalizat─â au fost printre cele mai crunte s─âpt─âm├óni din via╚Ťa mea, cu foarte mult─â fric─â ╚Öi foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. ╚śtiu c─â acest mesaj va atrage ╚Öi comentarii negative, dar realitatea celor trei s─âpt─âm├óni prin care am trecut at├ót eu, c├ót ╚Öi mama, m─â face s─â m─â g├óndesc acum doar cu recuno╚Ötin╚Ť─â pentru c─â am dep─â╚Öit acest moment ╚Öi fa╚Ť─â de personalului Spitalului Victor Babe╚Ö. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o at├ót pe mama, c├ót ╚Öi pe to╚Ťi cei interna╚Ťi acolo. Nu am v─âzut-o pe mama de trei s─âpt─âm├óni, dar ╚Ötiu c─â re├«ntoarcerea acas─â este cel mai frumos cadou pe care putea s─â ├«l primesc─â de ziua ei, care va fi peste c├óteva zile. De╚Öi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru c─â am purtat ├«n permanen╚Ť─â masc─â. ╚śtiu c─â este o loterie ╚Öi oric├ónd ne putem infecta, dar cel pu╚Ťin ╚Ötiu c─â m─â pot proteja purt├ónd-o!", a scris vedeta pe Facebook. 

Declara╚Ťiile Andreei Raicu despre aceast─â perioad─â

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG