Andreea Raicu, mărturisiri cu lacrimi în ochi: «Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus»

12 octombrie 2020
article img
Mama Andreei Raicu s-a vindecat de coronavirus

Andreea Raicu a vorbit despre o perioadă foarte grea din viața ei, atunci când a aflat că mama acesteia a fost testată pozitiv cu Sars-Covid-19, deși cele două au avut mare grijă să nu contacteze acest virus, purtând de fiecare dată mască. Iată ce spune vedeta.

Pe pagina de Facebook a Andreei Raicu a apărut un filmuleț în care vedeta a vorbit despre perioada în care mama ei a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta nu a mai văzut-o pe mama ei de trei săptămâni, dar se bucură că aceasta se simte bine și că au reușit să treacă împreună peste acest impas. Peste doar câteva zile mama Andreei Raicu va aniversa ziua de naștere și se bucură că o va petrece acasă, alături de fiica ei. 

"Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile. Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!", a scris vedeta pe Facebook. 

Declarațiile Andreei Raicu despre această perioadă