Andreea Spătaru, 1.000 de euro în doar 30 de secunde

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă tot nu stau de Revelion cu cei dragi, măcar să facă bani grămadă! Vedetele şi-au triplat tariful la prezentările de modă. Andreea Spătaru, de exemplu, a ajuns chiar s-o detroneze la acest capitol pe Monica Columbeanu.

Pentru 30 de secunde de defilare, cele mai frumoase femei din România câştigă în noaptea dintre ani sume care ajung la 1.000 de euro. „Vedetele strâmbă din nas când vine vorba de bani, în perioada Sărbătorilor. Toate şi-au dublat tariful!

Mai citeşte:

Ieri defila în bikini, azi în catrinţă şi opinci!

Andreea Spătaru mai vrea un băieţel

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!

Moni Columbeanu l-a pierdut pe Voicu şi ca şofer, şi ca model

Surprinzător, dar Andreea Spătaru mai are puţin şi o detronează pe Monica Columbeanu la încasări. Andreea a devenit o apariţie destul de costisitoare, ajungând să câştige 1.000 de euro pe minut.

În plus, în comparaţie cu Monica, blonda nu are fiţe şi se lasă pe mâinile mele fără să comenteze. Acceptă să fie pictată pe corp şi nu ridică pretenţii exagerate", ne-a spus stilistul Adrian Pescariu.

simeon stalpnicul png

Claudia Pătrăşcanu a cerut 800 €

În acest an, Moni a fost lăsată pe dinafară la cele mai importante festivaluri de modă din România. Creatorii de modă par să se fi săturat de pretenţiile exagerate ale „scorpiei de la Izvorani".

„Voi fi de acum înainte o jigodie", a spus Moni în culisele ultimei prezentări la care a participat. Tariful ei pentru prezentări era de 500-700 de euro pentru o defilare.

Şi tarifele lor au sărit în aer

simeon stalpnicul png

Adrian Pescariu, aici alături de Andreea Spătaru, a convins multe vedete să defileze pentru el

Printre divele autohtone care vor intra în noul an fără haine pe ele, doar acoperite cu ştrasuri, pene şi sclipici se numără cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu, Sânziana Buruiană și top-modelul Rosemarie.

Claudia este o vedetă foarte dorită pe la prezentările de modă. Deşi aceasta a refuzat în nenumărate rânduri propunerile designerilor de a defila, se pare că de Revelion a acceptat să-și lase corpul pictat de Adrian Pescariu. Câştigul Claudiei nu este unul de neglijat, cântăreaţa primind suma de 800 de euro.

simeon stalpnicul png

Rosemarie va defila pentru 500 €

Deşi a născut în urmă cu câteva luni, Rosemarie nu se lasă de modă. Top-modelul este foarte solicitată în perioada Sărbătorilor de iarnă, urmând să îşi petreacă şi Revelionul pe podiumul de modă.

Dacă în mod normal Rosemarie nu câştigă mai mult de 150 de euro, pentru Revelion a cerut 500 de euro ca să defileze la prezentarea lui Pescariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net