Andreea Spătaru şi-a îmbrăcat fata în prinţesă la botez


    La petrecere au participat 40 de invitaţi
La petrecere au participat 40 de invitaţi

Andreea şi iubitul ei, Sorin Marica, şi-au dorit o ceremonie restrânsă pentru botezul fiicei lor, Maria Sofia. Slujba s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni, iar micuţa în vârstă de zece luni a plâns cu lacrimi de crocodil atunci când a fost băgată în cristelniţă.

Participarea la „Dansez pentru tine" a obligat-o pe Andreea Spătaru să amâne cu trei luni creştinarea fiicei sale, Maria Sofia. Blonda şi iubitul ei, afaceristul Sorin Marica, au ţinut morţiş ca botezul fetiţei în vârstă de zece luni să rămână un eveniment intim, astfel că au făcut toate pregătirile în mare secret.

Mai citeşte:

Andreea Spătaru: "M-am redescoperit la «Dansez pentru tine»"

Andreea Spătaru: «Mi-aş dori, din nou, o emisiune la tv»

Andreea Spătaru s-a dezbrăcat la "Dansez pentru tine" - FOTO

Andreea Spătaru, 10 pe linie pentru fetiţă şi iubit

Andreea Spătaru, injecţii în fund ca să danseze!

Andreea

Spătaru, pipăită de brazilianul Antonio la «Dansez»

Slujba a avut loc la Biserica Sf. Elefterie, în urmă cu două săptămâni, în compania naşilor şi a câtorva prieteni apropiaţi, printre care nu s-a aflat nici o vedetă.

Maria, îmbrăcată într-o rochiţă de dantelă albă, ca de prinţesă, a plâns aproape tot timpul, atunci când preotul a băgat-o în cristelniţă.

Situaţia s-a schimbat total în momentul în care părinţii şi cei 40 de invitaţi au ajuns la restaurantul Pescăruş, din Herăstrău, acolo unde s-a desfăşurat petrecerea.

Maria Sofia (10 luni) a fost creştinată în urmă cu două săptămâni, în secret, la Biserica Sf. Elefterie

simeon stalpnicul png

Cum Mariei îi place la nebunie să fie înconjurată de oameni, micuţa a rămas până la sfârşitul petrecerii, fiind răsfăţată de toţi invitaţii.

„Nici mie nu mi-a venit să cred cât de cuminte a fost. Noi mergem foarte des în oraş cu ea, astfel că este obişnuită la astfel de evenimente.Este un copil foarte cuminte, nici noaptea nu plânge. Mi s-a luat o piatră de pe inimă că, în sfârşit, am făcut şi noi botezul, după ce am amânat de atâtea ori", a declarat Andreea, pentru Click!

Cheful s-a spart târziu, după miezul nopţii, iar Andreea şi Sorin au plecat acasă cu portbagajul maşinii burduşit de cadouri: hăinuţe, bijuterii, jucării.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg