Andreea Tonciu, devastată la mormântul bunicii. „Avea sacoșe cu bani în casă! De acolo vin banii familiei Tonciu”


    Andreea Tonciu
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este îngenuncheată de durere după ce anul trecut, în noiembrie, bunica ei din partea tatălui, femeia care a și crescut-o, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Astăzi (28 ianuarie), bunica Andreei ar fi împlinit 81 de ani, așa că nepoata ei s-a dus la cimitir singură, ca să o plângă în liniște.

Andreea nu-și revine după pierderea femeii care i-a ghidat primii ani din viață, urmând ca sâmbătă rudele să-i facă acesteia un parastas. „Bunica mea ar fi împlinit 81 de ani. Ea a stat în ultimii trei ani cu părinții ei, pentru că avea Alzheimer. Eu semăn cu tata, nu ne arătăm durerea, dar sunt foarte sensibilă. Bunica mea a fost o femeie foarte frumoasă, i se spunea cucoana acolo unde locuia, la Piața Unirii, și unde eu am și crescut. Am simțit atunci când a murit. A luat-o Smurd-ul și au băgat-o la Terapie Intensivă. Ea nu avea Covid. Mi-a fost teamă că o bagă la coronavirus. La înmormântare am machiat-o, am coafat-o, i-am pus geanta care îi plăcea ei, tot! Nu au băga-o la Covid. Cum era să o primesc într-un sac? Joi a intrat în comă și duminică a murit. Mamei îi era frică s-o ducă la spital, din cauza coronavirusului. M-am dus azi la cimitir, pentru că acum două zile am visat-o foarte frumos, se uita la mine și zâmbea. Am vrut să fiu doar eu cu ea singură, să vorbesc cu ea”, a declarat Andreea Tonciu, în lacrimi, la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D.


    Andreea Tonciu seamănă foarte bine cu bunica ei din partea tatălui
Andreea Tonciu seamănă foarte bine cu bunica ei din partea tatălui

Andreea și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru prima dată de unde vin banii familiei Tonciu, una dintre cele mai înstărite din București. Ea a mărturisit că bunăstarea familiei Tonciu i se datorează bunicii ei, care avea sacoșe cu bani în casă, fiind patroana unei fabrici de lumânări. „Bunica mi-a dat mulți bani. Avea foarte mulți bani, nu mai știa de ei. Țin minte că, atunci când eram mică, avea o sacoșă plină cu bani și mă duceam și luam de acolo. Nici nu observa. Ea lucrase împreună cu bunicul meu, aveau o fabrică de lumânări, toată țara cumpăra de la ei. De acolo sunt banii familiei Tonciu”, a mai declarat vedeta.

Vezi aici imagini emoționante, cu Andreea Tonciu, la mormântul bunicii iubite

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png