Andreea Tonciu sare la gâtul Calinei Dumitrescu la «Bravo, ai stil!»: «Care e problema ta, fetițo?»


    Andreea Tonciu și Calina Dumitrescu, la cuțite în cadrul ultimei ediții Bravo, ai stil
Andreea Tonciu și Calina Dumitrescu, la cuțite în cadrul ultimei ediții Bravo, ai stil

După confruntări fără sfârșit la care Andreea Tonciu a fost de cele mai multe ori protagonista sau antagonista, iată că scandalurile nu se termină la emisiunea «Bravo, ai stil!». Ba mai mult de atât, pare că tensiunea dintre concurente prinde cote și mai înalte, iar Andreea Tonciu este aproape de fiecare dată în centrul scandalului. De această dată, cu fiica Catincăi Roman, Calina Dumitrescu.

Iată că certurile de la «Bravo, ai stil» nu au final sau concluzie, iar Andreea Tonciu simte să-și facă din nou dreptate în fața concurentelor despre care spune că ar fi luat-o în colimator și că nu o agreează. În ediția difuzată pe tv miercuri seară, telespectatorii au surprins-o pe Andreea Tonciu și pe Calina Dumitrescu într-o mare ceartă.

Ca în orice conflict s-au creat tabere, iar aseară, publicul a putut să observe cum arată acestea. De partea Andreei Tonciu s-a aliat Oana Radu și Bia Rus, cu care, de altfel, la începutul competiției era în mare scandal. De partea Calinei Dumitrescu s-a aliat Raluca Tănase, Alexandra Ungureanu și Deea Codrea, concurente cu care Andreea Tonciu a avut ceva de împărțit. 

Desigur, Andreea Tonciu a mai avut certuri și cu fosta concurentă Maria Ilioiu, care, din fericire pentru fosta asistentă tv a părăsit competiția. 

În ediția difuzată miercuri seară, Andreea Tonciu a fost filmată în vestiar alături de Oana Radu și Bia Rus, când vorbeau fără reținere despre Calina Dumitrescu, explicând faptul că cea din urmă nu ar trebui să își spună punctul de vedere pentru că este mult prea tânără, iar «dosarul ei este foarte gros».

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm «dosarul...» Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise. 

În momentul în care Calina și Raluca Tănase au vrut să-și spună și ele opinia, Andreea a continuat: «Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!».

„Mi-e rușine să stau în platoru cu o asemenea femeie”, a spus Calina Dumitrescu, printre țipetele Andreei Tonciu. 

„Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a continuat Andreea.

Andreea Tonciu, atac la adresa Alexandrei Ungureanu

Andreea Tonciu a uitat scandalurile cu Maria de la Insula iubirii și Raluca Tănase de la Bambi. Acum, vizată a fost Alexandra Ungureanu care a supărat-o pe Andreea Tonciu pentru că ea nu este căsătorită, iar în concepția ei, artista nu va mai fi cerută de niciun bărbat vreodată. Această remarcă a deranjat-o atât de Alexandra Ungureanu cât și pe Caline Dumitrescu, care și-au exprimat dezacordul cu rpivire la această opinie. 

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a zis Alexandra Ungureanu Andreei Tonciu, după ce aceasta i-a zis că are un stil constant în fiecare ediție. Încercând să-i explice ce a vrut să zică, Andreea i-a tăiat-o iar, spunându-i că nu trebuie să o corecteze ea. „Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a spus Andreea.

Alexandra Ungureanu a replicat: „Sta liniștiă, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept...”. Andreea și-a permis să o ironizeze spunându-i: „Mai așteaptă mult și bine că o să te ia....știi cine...”, a completat Tonciu. 

Alexandra Ungureanu i-a atras atenția spunându-i că a deranjat-o, însă Andreea nu a înțeles. „A fost un comentariu foarte răutăcios”, i-a zis Alexandra. 

„A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, a completat Alexandra. Deși toate concurentele i-au explicat Andreei gravitatea vorbelor aruncate, fostei asistente tv nu i-a păsat prea tare și și-a menținut punctul de vedere, explicând că nu a zis nimic greșit.

cub ioana nastase png
cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre