Andrei Leonte a ├«mplinit 30 de ani ┼či a primit un urs adev─ârat de la iubit─â!

image
Andrei Leonte ┼či iubita lui, Alice Gabriela Bodescu

25 martie a fost o zi special─â pentru Andrei Leonte, care a r─âmas ├«n istoria muzical─â drept primul c├ó┼čtig─âtor din Rom├ónia al show-ului de talente "X-Factor", de la Antena 1. Chiar de Buna Vestire, solistul a schimbat prefixul, a ├«mplinit 30 de ani, a┼ča c─â a profitat de ocazie pentru a marca evenimentul ├«ntr-un mod cu totul special: ┼či-a adunat prietenii, colegii, familia, a fcut cinste, dar a lansat ┼či super piesa, "Avem mon┼čtri aici".

Luni sear─â, ├«ntr-un pub din Capital─â, Andrei Leonte a avut parte de un dublu eveniment. T├ón─ârul solist ┼či-a aniversat cei 30 de ani de via┼ú─â ┼či ┼či-a lansat ┼či videoclipul piesei ÔÇ×Avem mon┼čtri aiciÔÇŁ. La eveniment au fost prezen┼úi ┼či p─ârin┼úii solistului, care au venit special din Italia, acolo unde muncesc.

image
P─ârin┼úii lui Andrei Leonte au venit special din Italia pentru a-┼či sus┼úine fiul

├Än plus, al─âturi┬á de el au mai fost prezen┼úi Cristina Cioran ┼či iubitul ei, Amna, Laura Gruia, Ana Maria Moldovan, Silviu Pa┼čca ┼či Anca Surdu, Bianca Dragomir, dar ┼či compozitorul piesei, R─âzvan Alstani, care ┼či el ├«┼či aniversa ziua de na┼čtere ├«n aceea┼či zi. Click! a stat de vorb─â cu iubita lui Andrei Leonte, Alice Gabriela Bodescu, cea care a ap─ârut ├«n penultimul videoclip al solistului, ┼či care ne-a povestit ce cadou inedit i-a f─âcut partenerului ei.

image
Cristina Cioran, noua prezentatoare de la "Acces direct", ┼či iubitul ei, Traian V─âduva

ÔÇ×Iubita mea mi-a f─âcut cadou un urs. Un urs adev─ârat, din p─âdure, pentru c─â mie ├«mi plac foarte mult ur┼čii adev─âra┼úi. Acum sunt ┼či tat─â de urs. Este sigur cel mai special cadou primit vreodat─â. O s─â mergem s─â-l vizit─âmÔÇŁ, ne-a spus, r├óz├ónd, Andrei Leonte, iar iubita lui l-a completat. ÔÇ×Un urs din p─âdure, de la Funda┼úia Liberty de la Z─ârne┼čti. Ursul are 20-21 de ani ┼či a fost luat din natur─â dup─â ce mama lui a fost omor├ót─â de ni┼čte braconieri. Acum ursul are un tat─â nou, pe numele lui Andrei M─âd─âlin LeonteÔÇŁ, ne-a mai spus Alice.┬á ┬á┬á┬á┬á

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg