Andrei Ştefănescu, despre problemele din timpul filmărilor «India Express»: «Nu puteam să fac faţă»

image
Andrei Ştefănescu nu se poate acomoda cu mâncarea din India Foto:Arhivă personală

Filmările pentru noul sezon Asia Express sunt în plină defăşurare, iar Gina a cedat locul de prezentator lui Andrei Ştefănescu şi Liviu Vîrciu. Andrei este fermecat de frumuseţea Indiei, dar deja se confruntă cu anumite dificultăţi din cauza diferenţelor culinare dintre România şi India.

Andrei Ştefănescu a dezvăluit că India este o ţară primitoare, însă nu se declară un fan al mâncării extrem de picante pe care locuitorii o devorează fără să stea prea mult pe gânduri. Prezentatorul a mărturisit că primele momente ale filmărilor au decurs normal, însă durerile de stomac au început să apară atunci când a fost nevoit să consume mâncare picantă zile la rând. 

”Felurile lor de mâncare chiar sunt gustoase, în primele zile a fost perfect, dar după aceea începe să nu-ţi mai placă aşa tare. Eram într-o seară la masă, îmi era super foame, am comandat nişte pui, iar când a venit era acoperit de condimente. Am luat o gură, dar nu puteam să fac faţă. Aveam o cană cu apă fierbinte, pentru că îmi comandasem şi niste ceai, aşa cã am luat fiecare bucatã şi am spălat-o un pic. A fost fix ce trebuie!”, a relatat Andrei Ştefănescu. 

Andrei Ştefãnescu şi Liviu Vârciu sunt coprezentatorii noul sezon „Asia Express’, filmat de această dată în Sri Lanka şi India.

În ediţia trecută Andrei Ştefănescu şi Liviu Vîrciu au fost concurenţi. În finală s-au duelat cu echipa formată din Ana Baniciu şi Raluka, iar fetele au câştigat premiul în valoare de 30.000 de euro. 

Cine va participa la Asia Express 2

Bianca Drăguşanu alături de sora ei mai mică, Oana. Cele două speră să reziste în competiţe cel puţin o lună.

Anca Sigartău şi fiul său, Sofian. Actriţa a dezvăluit că îţi dorea de foarte mult timp să vadă India, iar această emisiune reprezintă o oprtunitate de careva profita la maximum. 

image
Anca Îşi dorea de mult timp să viziteze India aşa că nu a stat pe gânduri şi a acceptat să participe alături de fiul său la emisiune

Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi sunt la rândul lor pregătiţi să înfrunte condiţii vitrege şi să se descurce cu un euro pe zi pentru a câştiga marele premiu.

Cocuţa şi Bogdan Boantă au mai păşit pe tărâm indian în vacanţe. De această dată se vor confrunta cu o altă realitate, iar Cocuţa speră să nu se lase afectată de imaginile pe care le va descoperi acolo. “Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emotional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor”, a declarat Cocuța.

Anca Morodan şi Adrian Teleşpan sunt buni prieteni şi au acceptat provocarea Indiei.

Jojo şi Paul Ipate îşi doreau de ceva timp o experienţă neobişnuită, iar dorinţa le-a fost îndeplinită. 

Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani. Fiica Clejanilor Speră să îşi găsească iubirea şi să trăiască o poveste de dragoste exotică.

CRBL şi bunul său prieten, Oase. Ei deja au pus la punct un plan de supravieţuire. Vor să joace la loto acel un euro pe care îl vor primi zilnic. 

Ruby şi iubitul său, Adrian. Iubitul vedetei se pregăteşte intens, renunţând treptat la cantitatea de mâncare ingerată înainte de plecarea în India pentru a putea face mai bine senzaţiei de foame. 

  •  
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png