Ani Creţu, blonda din Vacanţa Mare, a revenit la marea ei iubire după aproape doi ani

image
Ani Creţu

Actriţa Ani Creţu e în culmea fericirii. După o pauză de un an şi opt luni, a putut reveni la marea ei dragoste, motoarele. Şi a avut mari emoţii înainte de a se urca în şa.

De când a rămas însărcinată, Ani şi-a propus să fie responsabilă şi să nu se mai urce pe motocicletă. Acum, că Adan s-a făcut mărişor, actriţa a decis că e timpul să-şi scoată de la „naftalină” „monstrul” pe două roţi. S-a simţit fantastic, deşi i-a fost puţin frică. „Îmi era că nu mai ştiu să merg. Dar m-am reobişnuit rapid. Mă plimb când apuc, nu atât cât aş vrea şi cât aş avea nevoie, că nu am timp. Când mă urc pe motor nici nu mai contează unde mă duc. Important este că mă țin de coarne şi… «ride, baby, ride!»”, spune Ani.

Cu ocazia revenirii, şi-a făcut şi nişte cadouri. S-a aprovizionat cu toate accesoriile necesare, mănuşi, vestă, brăţări, inele şi un ceas mai mare, de biker.

simeon stalpnicul png
Îi plac foarte mult ceasurile

„Mie îmi plac bijuteriile şi ceasurile mai mari aşa. Nu îmi pasă că un ceas mare nu ar merge cu nu ştiu ce rochie. Astea mă reprezintă. Vânam demult un model pe afară şi mă tot plângeam pe la prietenele mele Diana Beciu şi Denisa Nechifor că nu-l găsesc. Până de curând, când l-am găsit în România la cel mai mic preţ din lume. Mare, argintiu, fix aşa cum îmi place. Nu am prea multe ceasuri - trei, dar bune. Unul U-Boat, unul Bulova cu emblema Harley-Davidson şi ultima achiziție Guess. Toate sunt mari, argintii. Şi restul bijuteriilor mele sunt din argint, mari. Ce să fac, am şi eu o manie!”, spune actriţa, râzând.

În urmă cu câţiva ani, Ani Creţu a colaborat cu trupa de umor Vacanţa Mare.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
Marius Bodochi actor si director artistic TNB jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg