Antonia scapă de soţul italian tocmai în 2019. Velea a primit însă şi o veste bună

17 iulie 2017
article img

O veste bună şi una proastă pentru Alex Velea! Anul acesta cântăreţul îşi poate trece copiii pe numele lui, însă iubita lui, Antonia, va putea divorţa de Vincenzo Castellano abia peste vreo doi ani. Procedurile din Italia, acolo unde a fost mutat dosarul, sunt mai anevoioase decât cele din România.

Se iubesc de aproape patru ani, însă povestea lor de amor parcă este blestemată. Din 2013, de când au început relaţia şi până în prezent, Alex Velea (33 de ani) şi Antonia (28 de ani) au trecut împreună prin nenumărate necazuri, însă cele care le dau bătăi de cap şi în prezent sunt: divorţul solistei de italianul Vincenzo Castellano, dar şi înregistrarea celor doi băieţi, Dominic (2 ani şi jumătate) şi Akim (7 luni), pe numele lui Alex Velea.

article img

Iată că după patru ani de relaţie, timp în care şi-au văzut de vieţile lor, fie pe scenă, fie schimbând scutece, fie făcând drumuri pe la tribunale, Antonia şi Alex Velea au aflat cam când vor scăpa de probleme şi vor putea trăi ca o familie în adevăratul sens al cuvântului. Una caldă, alta rece pentru celebrul cuplu! Aşadar, Alex ar putea fi tatăl copiilor lui şi în acte chiar anul acesta, în schimb Antonia va putea deveni o femeie liberă abia peste vreo doi ani.

article img

Divorţul de Vincenzo Castellano a fost mutat în Italia, mai precis la Castellammare di Stabia - un oraş portuar din provincia Napoli, în care afaceristul locuieşte împreună cu părinţii lui, dar şi cu fiica lui şi a Antoniei, Maya (6 ani). ”Procedurile din Italia sunt mult mai anevoioase decât ale noastre. Trebuie să se insiste mult. Nu au început formalităţile privind procedura divorţului, urmează a fi întocmit dosarul cu toate documentele necesare (după ce vor fi evaluate, traduse, legalizate) şi, bineînţeles, înregistrarea în cadrul unui serviciu de evidenţă teritorială a căsătoriei dintre Vincenzo şi Antonia. Probabil peste doi ani va putea fi o femeie liberă, dar bineînţeles, depinde şi de bunăvoinţa ambelor părţi procesuale”, au dezvăluit pentru Click! surse juridice din preajma Antoniei şi a lui Vincenzo Castellano.

Cât despre procedura privind testul de paternitate, Alex ar putea să-şi treacă cei doi băieţi pe numele lui anul acesta. „Potrivit legislaţiei noastre, o femeie care este căsătorită şi naşte, copilul va prelua automat numele soţului ei, chiar dacă acesta nu este tatăl biologic. În 2 noiembrie 2016, Alex  a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 care a avut ca obiect «paternitatea». În felul acesta, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că el este tatăl fiilor lui şi nu Vincezno Castellano. Procedura privind testul de paternitate durează aproximativ un an, iar până la finalul lui 2017 copiii lui Alex Velea ar trebui să aibă în certificatul de naştere numele Velea, nu Castellano”, ne-au mai spus aceleaşi surse.

Șase ani s-a iubit cu italianul

article img

Antonia a trăit şi crescut în statul Utah şi în oraşul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul şi a intrat şi în lumea modelling-ului. Însă, a revenit în țara natală și a rămas datorită carierei muzicale.Așa l-a cunoscut pe Vincenzo Castellano cu care s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de patru ani. Antonia a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009 și a născut în data de 28 august 2010 o fetiţă, pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano. În 2013, relația cu afaceristul italian s-a destrămat, iar ea a început să se iubească cu colegul de scenă, Alex Velea.

În același an, el a divorțat de Ana, o mulatră studentă la Medicină. Împreună, Antonia și Alex au doi băieți, pe Dominic și pe Akim.