Are doi copii cu sindromul Down, dar Cristina Bălan vrea să fie iar mamă

Ultima actualizare:

    Cristina nu vede creșterea a doi copii cu sindromul Down drept o povarăFoto: arhivă personală
Cristina nu vede creșterea a doi copii cu sindromul Down drept o povarăFoto: arhivă personală

După ce luna trecută, Cristina Bălan, câștigătoarea celui de-al cincilea sezon "Vocea României", a anunțat că gemenii ei de aproape 3 ani, Matei și Toma, au sindromul Down, multă lume s-a grăbit să-i sară în cap sau să-i aprecieze curajul.

Cu toate că s-ar putea simți descurajați, Cristina și Gabriel, soțul său, își iubesc micuții ca pe ochii din cap, sunt mândri de ei și le sunt aproape la fiecare pas. Mai mult, artiștii își doresc o familie mare și nu exclud posibilitatea unui alt copil care să le lumineze zilele. Într-o declarație pentru ziarulring.ro, cântăreața a mărturisit că este dornică să simtă cum decurg o sarcină și o naștere normale, întrucât atunci când i-a adus pe lume pe gemeni a născut înainte de termen, iar spitalizarea a fost îndelungată: "Eu nu am avut experiența unei sarcini duse la termen și a unei nașteri frumoase. Nașterea prematură și apoi spitalizarea, timp de o lună, au fost extrem de dificile. M-am simțit văduvită de o experiență completă, normală, frumoasă și aș vrea s-o am într-o zi. Desigur, dacă va fi să fie", a declarat artista pentru ziarul Ring.

Toma și Matei sunt fericirea părinților lor
Toma și Matei sunt fericirea părinților lor

Acum o lună, când a mărturisit drama prin care trece, Cristina Bălan a spus că a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea sindromul Down și a fost sfătuită să întrerupă sarcina: „Medicul tăcea, genul ăla de tăcere din care îţi dai seama că ceva se întâmplă. Mi-a spus că Toma are nişte markeri de sindrom Down. Nu am avut nici o reacţie, medicul părea mai afectat decât mine. Mi-a spus că pot să fac avort. M-a durut cel mai mult asta, că era o sarcină defectă şi mi se părea o situaţie care ţinea de alegere. Am auzit păreri care ard pe suflet. Arunci copilul dacă se îmbolnăveşte între timp?”, a mărturisit solista..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net