"Arma" cu care încearcă să-şi învingă adversarii cel mai amuzant concurent de la MasterChef

simeon stalpnicul png
Raul Vasiloni are 31 de ani şi este din Hunedoarafoto: arhiva personală

Ne-am obişnuit ca aproape în fiecare sezon MasterChef, să vedem un pretendent la marele titlu cu un simţ foarte dezvoltat al umorului, iar ediţia de anul acesta nu face excepţie. Dacă în trecut Ramon Chicireanu, originar din Iaşi, i-a făcut să râdă cu lacrimi pe foştii juraţi, acum a venit rândul unui alt concurent să facă spectacol cu umorul său. Cel care îi binedispune atât pe chefi, cât şi pe adeversarii lui direcţi este Raul Vasiloni, un vopsitor auto din Hunedoara.

Nu se poate să nu-l remarci pe Raul Vasiloni (31 de ani) dacă eşti fan al emisiunii MasterChef. Tânărul bucătar s-a înscris la competiţia culinară la presiunile soţiei, căreia îi găteşte cu mult drag. Click! a stat de vorbă cu pretendentul la premiul de 50.000 de euro şi am aflat cum a reuşit el să lase în urmă service-ul auto unde muncea ca vopsitor pentru a demonstra celor care cred îl el că poată să pună culoare şi în farfurii. Încurajat de soţie, Raul a venit cu glumele cu tot la pachet, aşa că pe lângă condimentele pe care le pune în preparate reuşeşte să dea un gust special cu apariţiile sale. Întrebat de la cine a furat meserie, concurentul nu putea să răspundă altfel decât în stilul lui caracteristic.

"De furat, nu am furat de la nimeni (râde). Am învăţat un pic de la toată lumea, mai ales de la mama mea, care nu mai este printre noi, dar şi citind cărţi cu cei mai buni bucătari ai lumi! Pe soţia mea am impresionat-o prima dată cu o ciorbă de porc ardelenească fierbinte, când afară erau 40 de grade, apoi au urmat şi alte specialităţi. Cel mai bine ştiu să gătesc raţă, dar pot să fac de toate. Niciodată nu am gătit din obligaţie, acasă. Fac totul cu plăcere de fiecare dată şi îmi place să îmi surprind apropiaţii cu preparate noi.

simeon stalpnicul png
Raul a lăsat vopsitoria auto pentru a deveni bucătar celebrufoto: arhiva personală

Bucătăria cu vopsitoria nu au prea multe în comun. Trebuie să ai inspiraţie şi tehnică în ambele domenii. Şi în bucătărie trebuie să existe multă culoare pentru un preparat reuşit! Îmi aduc aminte că am făcut multe trăsnăi în vopsitorie în 12 ani de când practic această meserie. Una dintre ele a fost când am greşit codul de vopsea şi am făcut verde în loc de albastru, astfel maşină a ieşit arlechin!", ne-a povestit Raul.

Tânărul din Hunedoara are o luptă grea de dus dacă se visează câştigătorul celor 50.000 de euro şi proprietarul unui restaurant. Raul are pe lângă emoţii la probe, cuvinte şi expresii meşteşugite pe care se bazează ca să-şi intimideze adversarii. "Toţi concurenţii sunt incomozi! Este totuşi o competiţie şi fiecare dă tot ce este mai bun să rămână până în finală. Tehnica mea este umorul! Încerc să îi fac să radă şi să nu mai fie atenţi la ceea ce fac şi, bineînţeles, pasiunea şi dorinţa ca eu să câştig MasterChef", a completat Raul. 

Deşi pe micul ecran concurenţii nu clipesc în faţa lor, cei trei chefi pare că au ajuns totuşi la inima celor pe care i-au îndrumat în emisiune. Se vede cu ochiul liber că Răzvan Exarhu are şi el un umor molipsitor, Samuel le Torriellec dă sfaturi utile şi îi ajută pe concurenţi atunci când gătesc pe echipe, iar Liviu Popescu este un om de afaceri de succes, care îi determină pe concurenţi să fie foarte atenţi. Toate aceste calităţi ale noilor juraţi sunt apreciate de concurenţi. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg