Art of Robots a făcut show la Românii au talent, iar Andi Moisescu le-a oferit un Golden Buzz

Ultima actualizare:

Cei patru membri ai trupei ”Art of Robots” au între 20 și 26 de ani și vin din Republica Kârgâză. Băieții s-au întâlnit pentru prima dată când s-au strâns la aeroport, pentru a veni în România, la preselecțiile filmate pentru ”Românii au talent”. Se știau doar de pe Internet, unde s-au cunoscut, s-au împrietenit și au gândit proiectul cu care să se prezintă astăzi pe scenă.

Sunt din orașe diferite, din mai multe zone ale Kârgâstanului și fiecare spune că este o fire artistică. Unul dintre ei este magician și face diverse trucuri de iluzionism, altul este vlogger și are deja peste 1 milion de abonați pe TikTok, în timp ce ceilalți doi membri sunt pasionați de fotografie și editare foto-video.

Ideea le-a venit în timpul pandemiei, dorind să îmbine elementele moderne ale dansului cu vibe-ul retro și ideea de clasic: prin costume și scenografie.

Este pentru prima dată când dansează împreună pe o scenă. Până acum s-au antrenat și au comunicat doar online.

Părinții lor au o mentalitate mai învechită și nu înțeleg ce fac ei, mai ales partea asta cu online-ul. Nu sunt susținuți de către aceștia, care încearcă mai degrabă să îi îndrume spre alte cariere, mai serioase și mai sigure.

”Par de pe altă planetă. Nici nu știu cum puteam să mă împac cu ideea că nu se termină cu un Golden Buzz”, a comentat Andi Moisecu, juratul care i-a transmis lui Smiley să apese pe butonul auriu. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
Smiley, alături de părinți și Gina Pistol
RADHU (2) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
FotoJet (4) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 2 png