Așa goală o vom vedea pe Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”? Ce spune vedeta

simeon stalpnicul png
Mihaela Rădulescu, ținta ironiilor după ce și-a anunțat plecarea de la ”Românii au talent”foto: arhivă personală/Instagram

Mihaela Rădulescu (48 de ani) se pregătește pentru cea de-a doua ediție live a show-ului ”Românii au talent” de vineri, 4 mai. Dacă e să judecăm după cea mai recentă imagine publicată de vedetă pe Instagram, se pare că va fi o ediție încinsă precum soarele de vară autentică ce răsfață zilele acestea Bucureștiul.

Cu câteva ore înainte de debutul celei de-a doua ediții live a show-ului ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu și-a anunțat admiratorii că se pregătește intens. Vedeta a îmbrăcat cel mai sexy body din garderobă, și-a pus în picioare o pereche de sandale de gladiator pe tocuri, s-a fotografiat și a publicat imaginea pe contul personal de Instagram, spre încântarea fanilor ei.

”Exersez statul pe scaunul de jurat pentru diseară, la Românii au talent”, a scris Mihaela în dreptul imaginii.

simeon stalpnicul png
Mihaela Rădulescu, provocatoare pe rețelele de socializarefoto: arhivă personală/Instagram

Mihaela i-a obișnuit deja pe telespectatorii fideli ai emisiunii cu ținutele ei provocatoare, care-i pun în valoare sânii siliconați și picioarele îndelung lucrate la sală.

Ianis Anghel, Leonardo Drăgușin, trupa Idiot, Vlad & Ioana, Vlad Zapu & DJ Est, Badea Brothers, Jorik Păpușoi, Alex Ștefănescu, Anastasia & Serghey și Alla au făcut spectacol pe scena talentului în etapa preselecțiilor, au impresionat publicul și jurații și s-au calificat în galele live Românii au talent. Vineri seară, de la 20:30, cei zece concurenți vor duce show-ul la un alt nivel și vor lupta pentru un loc în marea finală.

Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Rădulescu, iar acum este pregătită să cucerească telespectatorii cu o reprezentație fascinantă. Alla și-a descoperit pasiunea pentru dans pe când avea doar șase ani. Spune că a știut sigur că asta vrea să facă și a simțit că nu se va mai opri. A început să danseze singură, acasă, iar de la 7 ani mama ei a înscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, cântă cu vocea și desenează. O face din pură pasiune, însă nu a exploatat această latură artistică. În clasa a noua a fost recrutată de pe holurile liceului de către coregraful trupei KID A, trupă din care încă mai face parte.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
visarion alexa
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg