Aşa se distrează vedetele de ziua lor!

Ultima actualizare:

    Rona a uitat de durerile de la picior şi încinge ringul de dansFoto: arhivă personală
Rona a uitat de durerile de la picior şi încinge ringul de dansFoto: arhivă personală

De ”Ziua Bărbatului”, joi, Rona Hartner a sărbătorit 44 de primăveri și a avut parte de o adevărată surpriză. Actrița a fost așteptată la o petrecere-surpriză, organizată de prietenii ei, la Irish Pub. Rona nu a avut parte de un tort, ci de două, dar și de foarte multe flori și cadouri.

Sărbătorita a făcut atmosferă, așa cum știe ea, astfel că a cântat cu orchestră și a dansat de mama focului, invitații rupându-și pingelele pe ritmurile alerte. Un cadou muzical i-au făcut Gheorghe Turda și Adriana Antoni, iar Ovidiu Lipan Țăndărică le-a ținut isonul.

Petrecerea s-a încheiat la miezul nopții.

Vîrlan le gătește prietenilor tort cu cremă de whisky

Celebrul bucătar de la „Mama mea găteşte mai bine” şi „Cireaşa de pe tort” (Prima TV) împlinește astăzi 54 de ani.

Motiv de sărbătoare pentru Horia Vîrlan, care va prepara, special pentru familie şi pentru prieteni un tort delicios, din cacao, reţetă pe care le-o oferă și cititorilor Click!


    Horia își răsfață  prietenii cu un  desert delicios
Horia își răsfață prietenii cu un desert delicios

„Pentru blat am nevoie de 4 pahare cu zahăr tos, 8 ouă, 100 g de cacao, un pahar cu apă, 2 linguriţe cu vârf de făină, un vârf de cuţit de sare, o lingură de unt. Pentru cremă - 4 gălbenuşuri, o lingură de făină, un pahar de zahăr tos, un pahar de lapte, un pachet de unt, 3 linguri de cremă de whisky. Vă spun că iese un supertort”, ne-a spus vedeta de la Prima TV.

Duminică, pe maestrul Vîrlan îl puteţi vedea într-o ediţie specială la “Mama mea găteşte mai bine”, unde el şi colegul  lui, Valentin Sanfira, vor fi concurenţi.  

Mod de preparare:

1. Separaţi ouăle şi bateţi albuşurile spumă, cu un praf de sare. Pregătiţi un bain-marie, aşezând un vas cu apă pe foc. Bateţi cacaoa cu zahărul şi apa într-un bol de inox, apoi aşezaţi-l pe bain-marie. Când compoziţia a început să se încălzească, adăugaţi, pe rând gălbenuşurile, amestecând până compoziţia s-a îngroşat. În acest moment luaţi 4 linguri de compoziţie şi puneţi-le într-un alt bol, pentru a fi folosite mai târziu. În continuare adăugaţi în compoziţie făina şi albuşurile bătute.2. Încingeţi cuptorul la 160°C şi ungeţi o formă de tort cu unt, tapetând-o cu hârtie. Turnaţi compoziţia de blat în formă şi introduceţi-o în cuptor.Coaceţi blatul timp de aproximativ 30 de minute, apoi scoateţi-l din formă să se răcească. Când s-a răcorit, tăiaţi-l în două pe orizontală, folosind un cuţit cu lama lungă şi bine ascuţit. ( eventual cuţit de pâine).3. În timp ce blatul se răcoreşte, amestecaţi  într-o crăticioară cu fundul gros cele 4 linguri de compoziţie păstrate cu gălbenuşurile, făina, zahărul şi laptele. Aşezaţi crăticioara pe foc domol amestecând până s-a îngroşat. Frecaţi untul, într-un bol, până obţineţi o spumă, apoi adăugaţi-l compoziţiei de cacao, lăsând să se răcească.4. Amestecaţi crema de whisky cu o lingură de apă şi stropiţi foile de blat. Acum aşezaţi o foaie pe un platou şi întindeţi deasupra ½ din cremă, apoi puneţi deasupra cea de-a doua foaie, repetând cu crema. Lăsaţi tortul la rece peste noapte, ornându-l cu cireșe Marasquino și ciocolată amăruie, rasă cu un cuțit pentru curățat cartofi (cuțit econom).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner mircea diaconu 1 png
image png
banner saveta bogdan jpg
iustina daiana insula iubirii jpg
image png
image png
banner Titi Aur png
denisa tanase instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net