Aşa se menţin în formă veteranii scenei! Toni Grecu, Arșinel și Irina Loghin fac zilnic mișcare

Ultima actualizare:
Toni Grecu
Toni Grecu

Au 61, respectiv 81 de ani, dar ar putea da clasă multor tineri sedentari, care abia se ridică de pe scaunul de birou. Toni Grecu, Irina Loghin şi Alexandru Arşinel fac aproape zilnic mişcare în aer liber. Nimic complicat, istovitor, doar mers pe jos, în pas alert, kilometri întregi. Aşa îşi menţin sănătatea, tonusul şi buna dispoziţie.

Toni Grecu merge 5-7 km prin pădure

Nu degeaba şi-a luat casă în zona Grădinii Zoologice din Bucureşti. Şeful de la Divertis profită de pădurea din apropiere şi aproape zilnic iese la plimbare. „Înarmat” doar cu o sticlă de apă, Toni Grecu (61 de ani) merge singur pe poteci, în ritm alert, câte 5-7 kilometri. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute într-o astfel de „drumeţie” ce a durat circa o oră şi jumătate.

Alexandru Arşinel
Alexandru Arşinel

Fără să se sperie de vremea urâtă, fără să se ferească de noroiul care se mai formează în pădure, umoristul îşi ia aproape zilnic porţia de sănătate.

Irina Loghin dă zilnic ture prin Herăstrău

A fost surprinsă și în alte dăți la plimbare
A fost surprinsă și în alte dăți la plimbare

De mai bine de 50 de ani, Irina Loghin (81 de ani) are un obicei de la care rareori se abate: merge mult pe jos, prin parcul Herăstrău. „Cel puţin o dată pe zi fac turul lacului. E lege!


    A fost surprinsă și în alte dăți la plimbarefoto: arhivă Click!
A fost surprinsă și în alte dăți la plimbarefoto: arhivă Click!

Am acest obicei de când m-am mutat în Bucureşti. Înainte mă plimbam cu cei doi copii ai mei în braţe, iar când s-au mărit se ţineau după mine pe jos. Îmi face bine mişcarea, mă menţine în formă. Nu aş putea renunţa decât dacă îmi ia Dumnezeu puterile. Dacă am vreun musafir acasă, îi spun să mă aştepte cam o oră şi jumătate, până mă întorc”, a povestit ea pentru Click!

Alexandru Arşinel: «Mă plimb şi noaptea dacă nu pot să dorm»

Irina Loghin, însoțită de  câinele ei, își face plimbarea prin Herăstrău
Irina Loghin, însoțită de câinele ei, își face plimbarea prin Herăstrău

Arşinel (81 de ani) a fost şi el surprins în timp ce îşi făcea paşii, pe aleea din jurul casei. Nu se depărta mult, se ducea şi se întorcea, pe o distanţă de 50-60 de metri. Cu o pălărie pe cap, mască de protecţie pe faţă, marele actor era greu de recunoscut, dacă nu îi auzeai inconfundabila voce.

Alexandru  Arșinel bate  în lung și-n  lat aleea din  fața casei
Alexandru Arșinel bate în lung și-n lat aleea din fața casei

„Ies mai ales noaptea, pe la 12.00 – 1.00, când nu pot dormi. Dacă mă trezesc, mă ridic din pat şi ies pe stradă să mă plimb 10-15 minute. Ar trebui să fac mai des mişcare, mai mult, însă am dureri serioase la picioare, e o supărare mai veche între noi. Mă dor când merg. Iar la medici în spitale nu vreau să merg în perioada asta de pandemie, mai bine iau un hap sau mă dau cu nişte alifii. Mi-e teamă de spital. Poate după ce mă vaccinez”, promite simpaticul actor.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net