Ascultă «Drumurile noastre toate» în variantă modernă! Cine a readus la viață piesa lui Dan Spătaru

Ultima actualizare:

    Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004FOTO: Click!
Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004FOTO: Click!

Celebra melodie a lui Dan Spătaru, ”Drumurile noastre”, a prins din nou viață după 42 de ani de la lansarea ei. Simone, o fostă concurentă de la “Vocea României” și “X Factor”, a remixat ”Drumurile noastre” la același microfon din aur la care a cântat și Dan Spătaru.

Simone, pe numele real Anne Marie Simone Ionescu, a remixat celebra melodie ”Drumurile noastre”, lansată de Dan Spătaru în România, în anul 1977. Tânăra solistă, care în trecut și-a încercat șansele la “Vocea României” și “X-Factor”, a înregistrat cea mai cântată melodie de la noi alături de rapperul Uddi, pe numele real Dragoș Udilă. La înregistrarea piesei, cei doi artiști au folosit studioul Electrecord, unde se află și microfonul de aur la care a cântat pe vremuri și Dan Spătaru.

Uddi și Ane Marie Ionescu
Uddi și Ane Marie Ionescu

Puțin știu că celebra melodie este compusă de croatul Nikica Kalogjera. ”Drumurile noastre” are acum un aer modern, în interpretarea lui Simone și a lui Uddi, care i-au redat viață și prospețime melodiei care se aude la toate petrecerile din România. Piesa beneficiază și de un videoclip filmat în pădurea Snagov și Clubul Boa, din Herăstrău.

De vestimentație s-a ocupat, printre alții, și Sasha Pavel, fiul lui Marcel Pavel, care a lansat o linie vestimentară pe care o va comercializa pe internet. Regia videoclipului a fost realizată de Octavian Iacob.

Acesta este microfonul de aur al lui Dan Spătaru
Acesta este microfonul de aur al lui Dan Spătaru

Sidonia, văduva lui Dan Spătaru, a fost încântată

Simone și Uddi au lansat în premieră melodia, azi dimineață, într-un live la Radio Zu. De acum, Dan Spătaru se va auzi și la posturile comerciale. ”Înainte să ne apucăm de această melodie, ne-am întâlnit cu doamna Sidonia Spătaru și era atât de bucuroasă că doi artiști fac acest lucru. Numele lui Dan Spătaru ajunge pe radio (cele comerciale – n.r.) și era foarte fericită. Îmi povestea de Dan, că toată lumea îl iubește și că peste tot se aude Dan Spătaru”, a spus Simone în emisiunea lui Mihai Morar, de la Radio Zu. Interpreta va veni cu o nouă surpriză, un single alături de Marina Voica. Cele două vor aduce o nouă abordare a melodiei ”Ploaia” (”Și afară plouă, plouă”).

Citește și:

Dan Spătaru ar fi împlinit vârsta de 79 de ani. Cum se numea în acte

Văduva lui Dan Spătaru culege măsline în Italia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net