Au ajuns de nerecunoscut după ce au făcut foamea la ”Fermă”

Ultima actualizare:

    Mircea N. Stoian  a slăbit 8 kg
Mircea N. Stoian a slăbit 8 kg

S-au crezut puternici, au tânjit la marele premiu de 50.000 de euro, însă majoritatea concurenţilor au revenit spăsiţi acasă după ce au clacat la ”Ferma” din Cipru. La sosirea pe aeroport erau atât de epuizaţi şi de slabi, încât ai fi jurat că vin de pe front.

Au decis să renunţe la confortul de acasă şi să trăiască o mare aventură, departe de casă, tocmai în Cipru, pe un salariu de aproximativ 6.000 de euro lunar. Dar, nici în coşmarurile lor cele mai negre, cei 12 concurenţi marca VIP nu au crezut că vor avea parte de un program de muncă spartan şi de un meniu sărăcăcios ( n.r. fasole, chipsuri, portocale, măsline). Unii au rezistat doar o săptămână, alţii au clacat după două luni. Oricum, la întoarcerea în ţară, cam toţi erau de nerecunoscut. 

De pildă, actorul Mircea N. Stoian (58 de ani), care a rezistat în Cipru până pe 24 martie, a albit de tot, iar pe chipul lui se citea epuizarea: ”A fost şi bine, a fost şi rău, ca-n viaţă. A fost mâncare puţină, din ce în ce mai puţină. Primul lucru pe care l-am făcut după ce am plecat de acolo a fost să fac o baie fierbinte şi m-am frecat cu săpun. Am slăbit 8 kg cât am stat acolo”, a declarat el, pentru PRO TV. Cât o priveşte pe solista Ami (26 de ani), care a revenit în ţară pe 31 martie, ea chiar se împuţinase de tot. Măsoară 1,54 m, iar după concurs cântărea doar 37 de kilograme: ”Având în vedere că am copilărit la bunici, la ţară, nu a fost atât de dificil să mă adaptez condiţiilor. Am slăbit trei kilograme. Dar aveam nevoie de o detoxifiere.

Cel mai greu a fost cu intimitatea, spălatul şi dormitul într-un pat cu saltea din paie”, a spus ea. Iar omul de afaceri Marcel Toader (51 de ani), care a fost eliminat din competiţie pe 20 aprilie, a înregistrat un adevărat record la capitolul slăbit: ”M-am întors din Cipru mai bronzat şi mai slab cu 15 kilograme. Şi soţia mea, Maria, a slăbit acolo, arătăm acum bine amândoi”, a spus el, vizibil încântat de noul său look.

Actorul Paul Ipate (31 de ani), despre care se zvoneşte că va câştiga premiul de 50.000 de euro, a dat jos 9 kilograme, iar acum arată ca o umbră, consumându-se din cauza stresului, dorului de cei dragi, dar şi a alimentaţiei sărăcăcioase.  

Actorul Vasile Calofir s-a îngrășat cinci kilograme!

Vasile, băiat de la țară, n-a  făcut nazuri la mâncare
Vasile, băiat de la țară, n-a făcut nazuri la mâncare

Vasile Calofir  (42 de ani) nu a slăbit în Cipru, ca ceilalți colegi de suferință, deși primea același meniu, ci a reușit să se îngrașe cu 5 kg, în cele aproximativ două săptămâni de ședere la ”Fermă”. Dar, este obișnuit cu viața grea, astfel că n-a făcut nazuri la mâncare. Născut într-un sat din Buzău, el a sosit în București la numai 21 de ani. Avea într-o plasă doar câteva bucăți de brânză, o pâine și ceva slănină.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net