Au fost Moşi Crăciun pentru copiii necăjiţi


    Florentina Opriş a venit la copiii din spital încărcată cu daruri
Florentina Opriş a venit la copiii din spital încărcată cu daruri

Cea mai mare bucurie o ai atunci când faci o bucurie celor din jur. Au simţit acest lucru mai multe vedete şi oameni cu suflet mare care, de Crăciun, au pus mână de la mână şi au adunat daruri pentru copiii necăjiţi. Emoţia le-a adus tuturor lacrimi în ochi.

Florentina Opriş a dus daruri la Institutul Clinic Fundeni


    A fost impresionată până la lacrimi de micuţii bolnavi
A fost impresionată până la lacrimi de micuţii bolnavi

„Asociaţia pentru o viaţă sănătoasă”, condusă de prezentatoarea tv Florentina Opriş, a venit în sprijinul copiilor de la Institutul Clinic Fundeni, pentru care a organizat o licitaţie de diamante sub titlul „Ochii strălucesc mai frumos decât diamantele”. Cu banii obţinuţi, plus sponsorizări, Florentina s-a dus la cei 40 de copii de la secţia Oncologie încărcată cu alimente, fructe, cereale, ceaiuri, produse de igienă şi pijamale. „În fiecare an duc daruri celor mici, dar niciodată la copiii bolnavi. Acum mi s-a rupt sufletul, am plâns, am râs, am stat cu ei de poveşti, a fost emoţionant”, povesteşte prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D. Alte personalităţi care s-au alăturat acestui proiect sunt Mihalea Tatu, Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, Eli Roman.


    A fost organizată o licitaţie de diamante
A fost organizată o licitaţie de diamante

8 tone de alimente, aduse cu un convoi de maşini în satele izolate

GTC Motorsport, Asociația Reality Check şi Kaufland România au oferit cadouri în valoare de 40.000 de lei bătrânilor şi copiilor din 16 satele izolate de munte din judeţul Buzău. Darurile „lui Moş Crăciun” au ajuns nu cu sania, ci cu un convoi off-road de peste 30 de maşini 4x4.

simeon stalpnicul png

Astfel, peste opt tone de alimente, produse de igienă personală sau de îngrijire a casei, au fost primite cu bucurie de 180 de bătrâni și 130 de copii săraci din zona Nehoiu-Brăești. Echipa lui Moș Crăciun a fost compusă din peste 70 de persoane și a fost însoțită și de medici optometriști. Pe lângă cadouri, persoanele în vârstă au primit gratuit și consultații oftalmologice și ochelari de vedere.

Ela Crăciun a trimis o maşină plină cu daruri într-o comună de lângă Galaţi


    Ela Crăciun
Ela Crăciun

Ela Crăciun și-a dedicat ziua de diminică pentru a colinda magazinele în căutarea cadourilor perfecte pentru familia sa, dar și pentru copiii dintr-o comună de lângă Galați, silitori la învățătură, dar care provin  familii nevoiașe și care nu ar fi avut parte de asemenea bucurii în prag de sărbători. Vedeta tv  le-a cerut acestora să întocmească o listă cu cadouri, urmând ca ea să vorbească cu Moș Crăciun și să le îndeplinească astfel dorințele. “Am mers la cumpărături cu cei doi copii ai mei și i-am rugat să alegem împreună darurile pentru copiii nevoiași. Le-am povestit situația în care aceștia se află și faptul că, fără ajutorul nostru, ei nu ar simți farmecul sărbătorilor de iarnă și nu s-ar bucura de cadouri, la fel ca alții de vârsta lor. Pentru cei foarte mici am ales hăinuțe și mașinuțe colorate. Pentru preșcolari am ales seturi de creație, cărți și creioane colorate, mașinute, iar pentru școlari, cărți, biciclete, role, puzzle-uri, păpuși, elicopter cu telecomandă ori seturi de creație. Pe lângă toate acestea, dulciuri și fructe”, a declarat Ela Crăciun.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png