Au împreună 244 de ani

Ultima actualizare:

    Alexandru Arşinel  (78 de ani) şi Stela Popescu ( 81 de ani) formează  un cuplu pe scenă de peste 35 de ani
Alexandru Arşinel (78 de ani) şi Stela Popescu ( 81 de ani) formează un cuplu pe scenă de peste 35 de ani

Actorii nu se pot desprinde de scenă şi nici de lumina reflectoarelor, astfel că şi acum, la o vârstă înaintată, mulţi rămân la fel de activi. Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de revistă din Capitală, care duminica (4 iunie) a împlinit 78 de ani, continuă să colaboreze cu monştrii sacri ai comediei.

Alexandru Lulescu (85 de ani), Stela Popescu (81 de ani) şi Alexandru Arşinel (78 de ani) figurează pe afişul spectacolului ”Vivat Revista”, care se va juca pe 17 iunie la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti. La un simplu calcul, ca o picanterie, vă spunem că vârstele lor însumează 244 de ani. 


    Alexandru Lulescu  (85 de ani) este îndrăgit  şi de tânăra generaţie
Alexandru Lulescu (85 de ani) este îndrăgit şi de tânăra generaţie

Însă, cei trei artişti nu şi-au pierdut din şarm, odată cu trecerea timpului, dimpotrivă, au rămas la fel de energici. Îmbrăcaţi la patru ace, în ţinute scumpe, ei strâng ropote de aplauze. Ieri, de ziua sa de naştere, Arşinel ne-a vorbit despre cadourile primite, dar şi despre colegii din generaţia sa: ”Mi-am sărbătorit ziua de naştere doar eu cu soţia pentru că copiii au plecat la mare şi în Bucovina. Am primit cadou de la soţie un buchet de flori cu 15 trandafiri roşii. Mi-a zis ea că numărul ăsta reprezintă anii pe care o să îi trăiesc eu de acum încolo. Noi, artiştii din vechea generaţie colaborăm cu cei tineri, suntem toţi pe acelaşi afiş. Alexandru Lulescu este foarte bine şi la cei 85 de ani ai săi. Se ţine bine şi are o motivaţie în plus, căci şi-a măritat fata acum câteva săptămâni”. Contactat de Click!, Alexandru Lulescu ne-a spus: ”Mi-am serbat recent ziua, alături de prieteni. Nu mai avem tinereţea de altădată, de aceea, acum petrecem aniversările mai liniştit şi mai cumpătat. Pe atunci beam ca lumea, râdeam, acum stăm de vorbă. Mai mult decât aniversarea mea, mă bucur că fiica mea s-a căsătorit”, ne-a declarat acesta. 


    Afişul spectacolului
Afişul spectacolului
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net