Au lăsat bolizii pentru jucăria cu baterie

Ultima actualizare:
Florin  Ristei
Florin Ristei

Trotinetele, patinele cu rotile sau bicicletele nu mai sunt doar distracţia copiilor, căci şi adulţii se deplasează cu ele, abandonându-şi bolizii în garaj. Şi vedetele, precum Smiley, Florin Ristei şi Codin Maticiuc, se declară mulţumite de această jucărie pe două roţi, al cărei preţ este destul de piperat: 2.299 de lei.

Generic, se numesc „Smart scooter”, însă la noi se găsesc sub titulatura „Freewheel”, căci aşa au ales să le boteze Mirana Pîrvulescu şi soţul ei, cei care comercializează aceste „jucării” în România. Produs sub patent românesc în China, „Freewheel” are ceva modificări importante faţă de „jucăriile” similare comercializate în restul lumii.

Ciprian  Marica
Ciprian Marica

Cum românii sunt iubitori de tehnică, nu puţini au fost cei care au vrut să dea o tură pe două roţi, iar vedetele au fost printre primii „cobai”. Smiley, Codin Maticiuc şi Florin Ristei au reuşit nu doar să îşi ţină echilibrul, ci chiar să se plimbe cu acest mijloc de locomoţie: “Eu mi-am cumpărat recent una şi mă plimb cu ea prin parc, dar şi prin oraş”, ne-a zis Codin.

Marina  Dina
Marina Dina

Însă preţul  nu e unul chiar pentru buzunarul oricui: 2.299 de lei. Funcţionează pe bază de baterie, iar direcţia de mers se stabileşte dintr-o apăsare de picior. Pentru frânare e suficient să înclini călcâiele. Maşinăria are doar 10 kg, prinde 12 km/h, iar bateria se încarcă în două ore.


    Ciprian  Marica
Ciprian Marica

Codin şi Mirana, pe două roţi
Codin şi Mirana, pe două roţi
image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net