Au trecut 7 ani de la această imagine! Cum arată acum Tania Budi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta prezentatoare de la TVR a împlinit pe 6 februarie 49 de ani, motiv de sărbătoare în familia acesteia. Tania Budi a rămas în continuare la fel de sexy precum în perioada în care îşi arăta nurii pe micile ecrane.

Tania Budi s-a remarcat la TVR, când, pentru o perioadă, a fost crainică. A absolvit trei facultăţi: Jurnalism, Matematică și, la 40 de ani, Facultatea de Teatru.

La un moment dat, Tania deţinea un club de noapte în Constanţa de care se ocupa în fiecare săptămănă, personal.

simeon stalpnicul png

În 2006 a primit rolul Laurei Colibaba din serialul “La Urgenţă” de la TVR 1, unde a jucat alături de Florin Piersic Junior şi Horaţiu Mălăele. Următorul rol din 2010 a fost unul cu adevărat provocator, în “Narcisa sălbatică” de la Antena 1, căci i-a dat viaţă Carolinei, soţia personajului principal, care are parte de experienţe interesante.

simeon stalpnicul png

Actriţa a filmat câteva scene de sex cu partenerii ei de serial, acestea fiind deliciul producţiei. Şi nu a fost singura care a filmat astfel de scene, căci şi colega Alina Puşcaş a avut parte de secvenţe incendiare.

simeon stalpnicul png

Vedeta a fost de multe ori în atenţia presei, mai ales că a avut câţiva iubiţi celebri, printre care Dan Bitman, Cătălin Botezatu, Lucian Viziru sau fotbalistul Adrian Cristea. În plus, a acceptat şi diverse oferte de a poza pentru mai multe publicaţii în care apare în ipostaze extrem de provocatoare şi sexy. Vedeta a mărturisit de multe ori că îşi trăieşte viaţa aşa cum vrea şi că un copil crede că ar încurca-o.

Cea mai recentă apariţie a Taniei Budi a fost în decembrie, la Bucharest Fashion Week, unde a fosta prezentatoare TVR a îmbrăcat rochia de mireasă, într-o nouă colecție. Şi deşi a purtat aşa ceva, susţine în continuare că nu e adepta căsătoriei. La această prezentare Tania avea un look schimbat, căci nu mai avea ca pe vremuri părul blond, ci era şatenă senzuală cu breton.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net