Augustin Viziru, dezvăluiri despre relațiile sale. Lucian „îi fura” toate iubitele


    Augustin Viziru a vorbit despre relațiile sale Foto: Arhivă personală
Augustin Viziru a vorbit despre relațiile sale Foto: Arhivă personală

Augustin Viziru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV unde a fost prezentă și mama acestuia, că atunci când erau adolescenți, Lucian, fratele lui, era cel care adesea „îi fura” iubitele. Actorul a povestit că nu a fost niciodată deranjat de aceste incidente, însă, susținând că avea o „schemă” proprie, prin care reușea să le facă pe respectivele domnișoare să „îi pice în plasă”.

Augustin Viziru, alături de mama lui, au fost invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV. Mama actorului a fost cea care a făcut  primele dezvăluiri despre viața personală a acestuia, după care Augustin a continuat să povestească „pățaniile” pe care le avea în „tinerețe”, când mai multe fete îl abordau ca să ajungă, de fapt, la fratele lui, Lucian Viziru. În aceeași notă, actorul a vorbit despre relațiile sale următoare și despre greșelile pe care le-a făcut în cadrul acestora. 

„Lucian îi fura gagicile”, a dezvăluit inițial mama lui Augustin. „Vezi, toată viața mea au fost discuțiile astea. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu m-a deranjat vreodată. La un moment dat m-am prins că toate veneau să vorbească cu mine și voiau să ajungă la fratele meu. Problema era alta. Noi stăteam perete în perete. Aveam două apartamente lipite unul de celălalt. Și eu atunci le spuneam: „Veniți încoace, că e la antrenament. Vine, îl așteptăm”. 50-50, mai prindea el, mai prindeam și eu”, a continuat să povestească Augustin Viziru.

Augustin Viziru și mama sa au fost invitați în emisiunea „Vorbește lumea”
Augustin Viziru și mama sa au fost invitați în emisiunea „Vorbește lumea”

De asemenea, actorul a vorbit și despre căsnicia pe care a avut-o cu Oana Mareș, dar și despre modul în care concepe el ideea de familie și, implicit, cea de mariaj. „Eu consider, din punctul meu de vedere, ca să fii un om împlinit ai nevoie de o familie. pentru că familia îți oferă liniște. Eu mă simt bine în momentul de față.(..) Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea..

M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam. Trăiam într-un stres permanent. iar în ultima vreme, eu am considerat că nu mai e cazul să mint niciodată. pe nimeni. Transformarea e destul de radicală. Dar adevărul ăsta e, dacă nu minți niciodată, ești foarte relaxat pentru că nu ai nimic de ascuns. Ideea e că sunt mult mai ok așa și mult mai relaxat așa. Și așa pot să-mi văd de ce am făcut, de treburile mele. Dacă o să găsesc persoana potrivită n-am să ezit nicio secundă”, a explicat Augustin Viziru.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
cub vica blochina png
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png