Aurel Tămaș, cu poza iubitei sexy pe scenă. Soția îl așteaptă acasă: “Îl iubesc pentru că este soțul meu”

Anișoara Dabija cântă cu maestrul Nicolae Botgros în orchestra "Lăutarii" jpeg
Anișoara Dabija cântă cu maestrul Nicolae Botgros în orchestra "Lăutarii"

Aurel Tămaș (58 de ani) nu-și mai ascunde povestea de dragoste cu frumoasa Eliza Ancău (27 de ani). Solistul de muzică populară și-a postat pe conturile sociale fotografii din timpul unui concert susținut în Italia, unde, surpriză, din spate, de pe un panou publicitar, îi zâmbește femeia care i-a furat inima.

Anul trecut, exact cam pe vremea aceasta, soția lui Aurel Tămaș, Marieta, de profesie avocat în Baroul Cluj, era zdrobită de durere: ”Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”, ne declara ea. Era dispusă să treacă cu vederea această idilă clandestină, numai că Aurel Tămaș nu pare nicidecum dornic să revină în căminul conjugal. Mai mult, Aurel susține spectacole cu fotografia Elizei Ancău pe scenă, senzuala șatenă cu trup de zeiță fiind imaginea unei case de modă din Cluj.

image
În fundal se vede posterul uriaș din care Eliza zambește șăgalnicfoto: Facebook

Cu toate că se înmulțesc dovezile că Eliza îi e dragă, cântărețul a negat vehement că între ei ar exista mai mult decât o amiciție: ”Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi? Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț”, declara pentru Click!, Aurel Tămaș, în 2018, anul în care a fost dat de gol.  

image
În fundal se vede posterul uriaș din care Eliza zambește șăgalnic

Cine este Eliza Ancău, tânăra care i-a furat inima lui Tămaș

Eliza Ancău (27 de ani) este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, are mai multe titluri de Miss în palmares, iar recent a postat pe conturile sociale câteva cadre incendiare, pozându-se fără sutien, dar și goală complet, în cada plină cu spumă. Apropiații lor din Cluj susțin că Aurel i-ar fi deschis iubitei o gogoșerie și că ea l-ar însoți la toate spectacolele, interpretul transformând-o în propriul manager: „I-a deschis ceva cu gogoşi, cornuleţe şi alte chestii de patiserie, dar nu prea îi merge. Fata vine tot timpul pe acolo, se implică, însă mai are de investit. Câteodată mai vine şi Aurică pe aici, dar se feresc, nu fac exces de gesturi în public. Sunt serioşi”, a declarat, pentru Click!, o sursă din Cluj. Iar alt apropiat  a completat: „Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi Marieta, soţia lui Aurel, ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?”.

image
Eliza Ancău a fost Miss România

Aurel Tămaș, însurat din anul 1991

Cântăreţul originar din Cluj s-a însurat cu Marieta în 1991. Au o avere colosală, strângând terenuri, case, autoturisme şi alte lucruri  valoroase. Rodul iubirii lor, Antonio, nu a putut să-şi salveze părinţii de la separare.  Aurel arată impecabil la 58 de ani și nu pare afectat câtuși de puțin că lumea îl arată cu degetul. Luna trecută, el a lansat o piesă emoționantă, cu versuri de dragoste, intitulată ”Din inimă pentru tine”: Stimate doamne, domnișori, vă dedic cu drag această compoziție în primă audiție”: ”Îți cânt azi și poate și mâine si cânt al anilor șirag/  acest cântec de iubire, eu ți-l dăruiesc cu drag/”, este refrenul piesei.

Nicolae Botgros are o fetiță cu amanta

Iată că tot în urmă tot cu doi ani, o altă poveste cu iz de amântlâc ieșia la iveală, cea dintre Nicolae Botgros  (67 de ani) şi solista Anişoara Dabija (40 de ani), aceasta dăruindu-i o fetiță. Contactată de Click!, Anişoara Dabija nu a ascuns că a devenit mămică, în 2018, dar a refuzat să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect delicat. Nici maestrul Nicolae Botgros nu s-a arătat mai dispus să ne ofere declaraţii.

Aurel Tămaș are o soție superbă și un fiu adolescent jpeg
Aurel Tămaș are o soție superbă și un fiu adolescent

Însă Dumitru, fostul soț al Anișoarei, a făcut câteva dezvăluiri pentru stiri.md: ”Soția lui Nicolae o iubea Anișoara ca pe fata ei, am fost prieteni de familie. Ei au o relație de mult timp. I-am prins împreună și am divorțat, Anișoara a vrut. M-a pus să dau în scris că nu am pretenția ca fetița pe care a născut-o să poarte numele meu. Mi-a spus că e copilul lui Botgros”. Nicolae Botgros s-a căsătorit în urmă cu 49 de ani cu Lidia Bejenaru (66 de ani), cu care are un fiu în vârstă de 45 de ani, de profesie instrumentist.

Citește și:

Exclusiv! Soţia lui Aurel Tămaş îşi vrea soţul înapoi de la amantă: «Îl iubesc»

Uite ce soţie sexy a lăsat Aurel Tămaş pentru amanta tinerică! Marieta a defilat şi ea pe podium

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
laura cosoi jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg