Băiatul lui Ilie Dumitrescu a dat din nou lovitura. În ce film îl mai vedem

image
Vlad Ivanov şi Stefan Iancu, în reclama la telefonie

Anul trecut s-a lansat pe marile ecrane pelicula „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu. Filmul a câştigat o mulţime de distincţii la “Premiile Gopo”, iar actorii din rolurile principale au primit o mulţime de alte angajamente în reclame, videoclipuri, filme sau seriale de televiziune.

Interpretul lui Gabriel, actorul Ştefan Stancu (20 de ani), a avut parte de o avalanşă de oferte, una mai interesantă ca cealaltă. Împreună cu colegul său mai experimentat, Vlad Ivanov, au primit roluri într-o reclamă la o telefonie mobilă, în care formează o familie.

image
Vlad Ivanov şi Stefan Iancu, în reclama la telefonie

În plus, alături de Ali Amir, colegul său de film, au jucat în câteva episoade din „Las Fierbinţi”. Iar de curând, Ştefan a filmat împreună cu Olga Verbiţchi, câştigătoarea “X-Factor” 2016. Artista a filmat de ziua ei un nou videoclip pentru piesa “oameni”, în care apare alături de tânărul actor din película “Un pas în urma serafimilor”.   

simeon stalpnicul png

Băiatul lui Ilie Dumitrescu va juca într-un serial la HBO

După ce a jucat în pelicula premiată „Un pas în urma serafimilor”, în rolul lui Olah, Toto Dumitrescu (20 de ani), fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a primit şi el mai multe angajamente. Click! a aflat că tânărul actor va pleca în Statele Unite pentru a studia, însă nu înainte de a termina filmările pentru serialul de televiziune „Hakerville”, realizat de HBO, în care îi va avea parteneri pe actorii Andi Vasluianu şi Dana Dembinski. Premiera acestei producţii va fi, probabil, în toama acestui an.  

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
facturi
Mangia2 jpg
image
image
image
image
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif