Băieţii Ilenei Ciuculete vor 500.000 € de la Cornel Galeş

simeon stalpnicul png
Ileana Ciuculete va fi pomenită la un an de la moarte. Pe 10 martie va avea loc parastasul pregătit de Galeș

Nici în mormânt nu are linişte Ileana Ciuculete! Peste două săptămâni se împlineşte un an de la moartea cântăreţei, însă familia continuă să-i murdărească numele. Scandalul s-a mutat la tribunal, iar fiii artistei, Mugurel şi Cristi, vor averea ei, dar şi excluderea din categoria moştenitorilor a lui Cornel Galeş, fostul ei soţ.

Se apropie parastasul de un an pentru solista de muzică populară Ileana Ciuculete, iar copiii şi soţul ei se împart între cimitir şi tribunal. Săptămâna trecută, pe 22 februarie, la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti, a avut loc al treilea termen în procesul pentru averea artistei însă, deşi sunt sunt reclamanţi, Cristi şi Mugurel Sfetcu nu s-au prezentat la acest termen. 

În schimb, s-a prezentat adversarul lor, Cornel Galeş, căruia i-au declarat război prin intermediul avocaţilor. Ei solicită magistraţilor să-l excludă pe tatăl vitreg din masa succesorală şi, totodată, să fie unici moştenitori ai averii Ilenei Ciuculete. După calculele lor, Cristi şi Mugurel consideră că agoniseala artistei  ar valora 500.000 de euro. Galeş îi contrazice pe fiii duşmani şi spune că a rămas cu datorii. 

simeon stalpnicul png

”Oamenii ăştia blamează în continuare numele Ilenei Ciuculete. Am aflat cu stupoare acum, după ce am primit înştiinţarea, că ei au estimat averea Ilenei la jumătate de milion de euro şi vor să fiu exclus din masa succesorală pentru că nu merit! Practic ei vor să-mi şteargă cei 26 de ani din viaţă cu zâna mea. Au socotit mobila, costumele populare, bijuterii îngropate şi nu ştiu ce case. De fapt, nu există nicio avere de jumătate de milion de euro. Averea ei este asta: maşina luată în leasing, costumele populare despre care ei cred că valorează mii de euro, şi vila din strada Lugoj pe care ne-am chinuit vreo 5 ani s-o vindem. Cu o parte din banii de pe vila asta am plătit un proces prin care am încercat să păstrăm casa lui Mugurel. Le-am dat casa de la Craiova care valorează 70.000 de euro. Deja m-am săturat, m-au băgat într-o sarabandă pe care eu nu mi-am dorit-o”, a declarat pentru Click! Cornel Galeş.

simeon stalpnicul png
Cristi și Mugurel Sfetcu cer magistraților să-l excludă pe Cornel Galeș din masa succesorală

Următorul termen în bătălia pentru ”averea de jumătate de milion de euro” este pe 19 aprilie, fix după pomana artistei, iar atunci se poate ca duşmanii să se privească faţă în faţă, pentru că trebuie să prezinte dovezi şi martori. Enervat de solicitarea băieţilor, Galeş spune că la finalul procesului se vor trezi cu o mare surpriză. ”De data asta nu-i mai iert! La sfârşitul acestui proces or să vadă ei cu adevărat averea, pentru că o să vin cu datoriile pe care eu le plătesc şi în ziua de azi, şi atunci va hotărî instanţa cine le va plăti. O să-i bag şi pe ei la masa de plăţi”, a conchis Galeş, care se află în febra pregătirilor pentru parastasul ”zânicii” sale, aşa cum o alinta el pe Ileana Ciuculete. 

Galeș are o relație specială cu doamna Vivi

simeon stalpnicul png

La scurt timp după moartea soției, Cornel Galeș s-a afișat cu o femeie despre care a pretins că are doar o relație profesională.  Blonda, care se numește Viviana M., este manager la o agenție de turism și l-ar fi angajat pe văduvul Ilenei Ciuculete ca ghid turistic. Acesta este motivul pentru care Galeș s-a plimbat prin cele mai tari vacanțe tot anul. El a recunoscut că doarme în același pat cu doamna Vivi, însă nu a recunoscut relația amoroasă nici când fotoreporterii Click! i-au surprins sărutându-se.

Vor să o dezgroape pe Ileana Ciuculete

simeon stalpnicul png

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Cornel Galeş a anunţat că ”Zânica” lui ar fi fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, însă băieții artistei spun că nimeni din familie nu a văzut actele din spital. ”Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei”, ne-a spus Mugurel Sfetcu. Băieții, dar și fratele artistei, Aurel Ciuculete, vor să o dezgroape și să o aducă la cimitirul din Craiova, însă acest lucru va fi posibil abia peste șapte ani.  

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg