Băieţii lui Victor Piţurcă se ajută ca între fraţi. Alexandru îşi urmăreşte de aproape fratele mai tânăr cu 23 de ani

Ultima actualizare:
Vica şi Edan
Vica şi Edan

Alexandru Piţurcă şi Edan, băiatul selecţionerului cu Vica Blochina, se întâlnesc frecvent şi cum cel mic vrea să calce pe urmele tatălui său, fratele său vitreg Alexandru este antrenorul micuţului.

La 30 de ani, Alexandru Piţurcă şi-a făcut un prieten cu nu mai puţin de 23 de ani mai mic. Este vorba despre Edan, fiul tatălui său şi al Vicăi Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Fraţii vitregi se înţeleg de minune şi se întâlnesc frecvent la câte o miuţă. "Asta e viaţa! E un băiat simpatic, e fratele meu vitreg. Îi place fotbalul şi ne întâlnim frecvent să jucăm împreună. Încă e mic, dar cred că are talent. E încă greu de spus dacă va putea să fie fotbalist profesionist, însă totul e posibil. Îl ajut să-şi îmbunătăţească tehnica individuală, îi arăt cum se ţine mingea lângă picior ca să nu ţi-o ia adversarul", a povestit, pentru ziarulring.ro, Alex Piţurcă. Cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, aşa cum a fost şi tatăl său, Alexandru Piţurcă este tentat să se lase de poker întrucât a ajuns pe minus. "Dacă ar fi să fac un calcul, cred că sunt pe minus cu pokerul. Din acest motiv, mă gândesc să renunţ să mai joc. Oricum, ăsta a fost doar un hobby pentru mine şi din când în când o să mai particip la turnee, dar doar ca să mă relaxez. Nu am pierdut foarte mulţi bani, aşa cum s-ar putea crede. La turnee sunt pe minus, însă la cash sunt pe plus, deci pe undeva balanţa se echilibrează".


    Vica şi Edan Foto Facebook
Vica şi Edan Foto Facebook

Vica Blochina s-a luptat ani la rând cu Victor Piţurcă în instanţe pentru ca selecţionerul să recunoască paternitatea lui Edan şi, într-un final, a câştigat. Piţurcă a fost nevoit să accepte să facă testul ADN care a confirmat că Edan este fiul său. Acum, copilul primeşte o pensie alimentară de aproape 3.000 de euro pe lună. De dragul tatălui său, Edan încearcă să-i calce pe urme şi, probabil, va încerca o carieră în fotbal. Puştiul a început să practice fotbal în mod organizat, dar nu la Steaua, unde a jucat Piţi, ci la Dinamo. "N-a fost o decizie luată în ciuda lui Piţi, despre care toată lumea ştie că e stelist. Şi eu tot cu Steaua ţin, doar că prietenii mei care au copiii la fotbal la Dinamo mi-au descris condiţiile de aici, mi-au spus ce grijă au antrenorii de copii, aşa că era normal să aleg ce e mai bine pentru Edan", spunea, în urmă cu ceva timp, Vica Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net