Bănică i-a «predat-o» pe sexy Lavinia lui Cabron

4 mai 2017
article img
Anul trecut, Ştefan şi Cabron au filmat ”La masa mea”

La un an de la succesul piesei “La masa mea”, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Cabron, iată că acum un nou hit, intitulat “Sfârşitul lumii”, îşi face loc pe piaţa muzicală.

Protagonişti sunt Lavinia Pârva (32 de ani), iubita lui Ştefan Bănică (49 de ani), şi acelaşi Cabron. Solista s-a declarat mulţumită de filmări: “«Trăieşte, simte, iubeşte» e mesajul pe care vreau să îl transmit prin noua mea piesă.

Primăvara este anotimpul în care toată natura se trezeşte la viaţă, e anotimpul unui nou început şi tocmai de aceea am ales să lansez în luna mai un single şi un videoclip în care chiar despre asta este vorba”, a spus Lavinia.

Piesa “Sfârşitul lumii”, în colaborare cu Cabron, este compusă şi produsă de echipa de la DeMoga Music, iar videoclipul, o poveste plină de senzualitate, este regizat de Anthony Icuagu.

article img
Lavinia Pârva este bombă sexy în videoclipul ”Sfârşitul lumii”

Vom vedea, de data aceasta, un look exotic, cu influenţe urban-flirty.  Cei doi artişti au filmat pe parcursul unei zile, într-o locaţie din Bucureşti, iar de la filmări nu au lipsit momentele amuzante şi invitaţii- surpriză.

Despre Lavinia se tot zvoneşte în ultima vreme că ar fi însărcinată cu Ştefan Bănică, iubitul ei, însă ei refuză să vorbească despre acest subiect.