Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon România 2, însărcinată cu al doilea copil. Cum a făcut anunţul

Beatrice Olaru, fosta finalistă la Miss Universe România 2010 și câştigătoarea sezonului 2 al emisiunii Exatlon la Kanal D, este din nou însărcinată.

Beatrice Olaru este din nou gravidă foto: Instagram
Beatrice Olaru este din nou gravidă foto: Instagram

Beatrice Olaru  și partenerul ei de viață, Alexandru, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu mai bine de doi ani, și au o fetiță de zece luni, pe nume Ana Malvina. Fosta concurentă Survivroor se pregătește să îi dăruiască o surioară sau un frățior. 

Beatrice Olaru a făcut anunţul pe Instagram

Cunoscuta antrenoare de fitness, a anunțat pe rețelele de socializare marea veste.

"You're gonna be a big sister (n.r.: o să fii o soră mai mare)!  Daaaa! Suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea asta minunată și suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă un bebeluș și că Ana va avea un frățior sau o surioară!”, a scris Beatrice Olaru pe Instagram, alături de o fotografie de-a dreptul emoționantă cu fetița ei, în care i se vede și burtica de gravidă.

Beatrice Olaru a slăbit zece kilograme în primă lună după naştere

Beatrice Olaru a adus-o pe lume pe fiica sa, Ana Malvina, în martie. Antrenoarea de fitness a reuşit să slăbească la scurt timp şi a dat jos zece kilograme în doar o lună.

„Am o lună de când am născut. Mai am câteva kilograme de dat jos. Au fost 15, mai am 5 de dat jos. Ultimele sunt cel mai greu de dat jos, dar pe mine mă interesează mai mult procentul de grăsime”, a declarat Beatrice Olaru, în primăvară.

Ea a mai spus că nu simte oboseala primei luni cu un copil mic, fiind învăţată, ca sportivă, să se trezească devreme. I-a fost puţin teamă de nopţile nedormite, dar a avut noroc cu soarca sa, care a stat cu cea mică dacă a fost nevoie.

„Nu mi-a fost frică de nimic cum mi-a fost frică de odihnă. Eu având o viață de sportivă, la 10 sunt în pat, mă trezesc la 5, mi-a fost frică cu somnul de noapte. Tot mama m-a liniștit. Mi-a zis: ”O să vezi, când o s-o ai o să prinzi o forță și n-o să simți oboseala”. Am mare noroc cu mama soacră. A venit și a stat ea câteva seri la rând”, a mai spus, atunci, antrenoarea de fitness.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net