Bebe Cotimanis, spontan în vacanţa cu familia

Ultima actualizare:

Bebe Cotimanis nu e genul de turist static, calculat, liniştit. Îi place să exploreze, să fie spontan. La sfârşitul lunii trecute, actorul a plecat cu maşina într-o vacanţă despre care nu ştia nimic. Nu şi-a rezervat cazare, nu a ştiut unde va ajunge sau ce oraşe va vizita. A mers unde l-a dus drumul. Respectiv GPS-ul. A condus mult, a fost obositor, dar extrem de frumos.

„Când faci ceva plăcut, când vezi atâtea frumuseţi, şi oboseala e alta”, a spus Bebe Cotimanis, proaspăt întors din Croaţia şi Muntenegru, după un traseu de mii de kilometri. Nu mai fusese acolo până acum şi tot ce şi-a dorit a fost să se lase surprins de locuri, fără prea multe planuri. Şi-a rezervat din ţară doar primele trei nopţi de cazare.

„Stabileam programul zilei cu o seară înainte. Pe drum, din maşină, intram pe internet şi ne documentam ce e de văzut, căutam şi ne rezervam cazare. Nu e nimic complicat, e chiar plăcut să nu depindem de nimic. Ne-am simţit liberi”, a mărturisit actorul.

Alături de el au fost soţia, Florina Mărcuţă, şi cei doi copii, Adela şi Matei. Fiecare venea cu idei, cu propuneri. Cea mai mare parte a vacanţei au petrecut-o în Muntenegru. „În prima noapte am stat la Belgrad (Serbia), apoi am vizitat Parcul Naţio­nal Tara din Muntenegru, unde am şi înnoptat. A treia noapte am petrecut-o la Dubrovnik (Croaţia), după care ne-am întors în Muntenegru, la Ulcinj. În fiecare dimineaţă, după micul dejun, ne urcam în maşină şi plecam să vizităm ceva. A fost un maraton, la volan, pentru Bebe şi Adela, căci ei amândoi au condus. Dar am văzut locuri superbe, ziua trecea frumos, nu simţeam oboseala decât seara, când ne băgam în pat. Păi doar n-am bătut atâta drum ca să stăm pe o plajă, ci să vedem cât mai multe locuri noi!”, ne-a declarat Florina Mărcuţă, soţia actorului.A fost o vacanţă spontană, însă nu prima de acest gen, nici ultima. „Odată am vrut să mergem în Grecia şi am ajuns în Turcia. De ce să îţi planifici dinainte, să te legi de un loc?! Poate se strică vremea, poate nu-ţi place... A fost un concediu superb, Muntenegru are nişte peisaje de vis. Mă gândeam că mi-ar plăcea să avem şi noi o Românie mai curată, cu oameni mai relaxaţi”, adaugă Bebe Cotimanis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net