Bebe Cotimanis, spontan în vacanţa cu familia

image

Bebe Cotimanis nu e genul de turist static, calculat, liniştit. Îi place să exploreze, să fie spontan. La sfârşitul lunii trecute, actorul a plecat cu maşina într-o vacanţă despre care nu ştia nimic. Nu şi-a rezervat cazare, nu a ştiut unde va ajunge sau ce oraşe va vizita. A mers unde l-a dus drumul. Respectiv GPS-ul. A condus mult, a fost obositor, dar extrem de frumos.

„Când faci ceva plăcut, când vezi atâtea frumuseţi, şi oboseala e alta”, a spus Bebe Cotimanis, proaspăt întors din Croaţia şi Muntenegru, după un traseu de mii de kilometri. Nu mai fusese acolo până acum şi tot ce şi-a dorit a fost să se lase surprins de locuri, fără prea multe planuri. Şi-a rezervat din ţară doar primele trei nopţi de cazare.

„Stabileam programul zilei cu o seară înainte. Pe drum, din maşină, intram pe internet şi ne documentam ce e de văzut, căutam şi ne rezervam cazare. Nu e nimic complicat, e chiar plăcut să nu depindem de nimic. Ne-am simţit liberi”, a mărturisit actorul.

image

Alături de el au fost soţia, Florina Mărcuţă, şi cei doi copii, Adela şi Matei. Fiecare venea cu idei, cu propuneri. Cea mai mare parte a vacanţei au petrecut-o în Muntenegru. „În prima noapte am stat la Belgrad (Serbia), apoi am vizitat Parcul Naţio­nal Tara din Muntenegru, unde am şi înnoptat. A treia noapte am petrecut-o la Dubrovnik (Croaţia), după care ne-am întors în Muntenegru, la Ulcinj. În fiecare dimineaţă, după micul dejun, ne urcam în maşină şi plecam să vizităm ceva. A fost un maraton, la volan, pentru Bebe şi Adela, căci ei amândoi au condus. Dar am văzut locuri superbe, ziua trecea frumos, nu simţeam oboseala decât seara, când ne băgam în pat. Păi doar n-am bătut atâta drum ca să stăm pe o plajă, ci să vedem cât mai multe locuri noi!”, ne-a declarat Florina Mărcuţă, soţia actorului.A fost o vacanţă spontană, însă nu prima de acest gen, nici ultima. „Odată am vrut să mergem în Grecia şi am ajuns în Turcia. De ce să îţi planifici dinainte, să te legi de un loc?! Poate se strică vremea, poate nu-ţi place... A fost un concediu superb, Muntenegru are nişte peisaje de vis. Mă gândeam că mi-ar plăcea să avem şi noi o Românie mai curată, cu oameni mai relaxaţi”, adaugă Bebe Cotimanis.

Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg