Bebe Cotimanis, spontan în vacanţa cu familia

Bebe Cotimanis nu e genul de turist static, calculat, liniştit. Îi place să exploreze, să fie spontan. La sfârşitul lunii trecute, actorul a plecat cu maşina într-o vacanţă despre care nu ştia nimic. Nu şi-a rezervat cazare, nu a ştiut unde va ajunge sau ce oraşe va vizita. A mers unde l-a dus drumul. Respectiv GPS-ul. A condus mult, a fost obositor, dar extrem de frumos.

„Când faci ceva plăcut, când vezi atâtea frumuseţi, şi oboseala e alta”, a spus Bebe Cotimanis, proaspăt întors din Croaţia şi Muntenegru, după un traseu de mii de kilometri. Nu mai fusese acolo până acum şi tot ce şi-a dorit a fost să se lase surprins de locuri, fără prea multe planuri. Şi-a rezervat din ţară doar primele trei nopţi de cazare.

„Stabileam programul zilei cu o seară înainte. Pe drum, din maşină, intram pe internet şi ne documentam ce e de văzut, căutam şi ne rezervam cazare. Nu e nimic complicat, e chiar plăcut să nu depindem de nimic. Ne-am simţit liberi”, a mărturisit actorul.

Alături de el au fost soţia, Florina Mărcuţă, şi cei doi copii, Adela şi Matei. Fiecare venea cu idei, cu propuneri. Cea mai mare parte a vacanţei au petrecut-o în Muntenegru. „În prima noapte am stat la Belgrad (Serbia), apoi am vizitat Parcul Naţio­nal Tara din Muntenegru, unde am şi înnoptat. A treia noapte am petrecut-o la Dubrovnik (Croaţia), după care ne-am întors în Muntenegru, la Ulcinj. În fiecare dimineaţă, după micul dejun, ne urcam în maşină şi plecam să vizităm ceva. A fost un maraton, la volan, pentru Bebe şi Adela, căci ei amândoi au condus. Dar am văzut locuri superbe, ziua trecea frumos, nu simţeam oboseala decât seara, când ne băgam în pat. Păi doar n-am bătut atâta drum ca să stăm pe o plajă, ci să vedem cât mai multe locuri noi!”, ne-a declarat Florina Mărcuţă, soţia actorului.A fost o vacanţă spontană, însă nu prima de acest gen, nici ultima. „Odată am vrut să mergem în Grecia şi am ajuns în Turcia. De ce să îţi planifici dinainte, să te legi de un loc?! Poate se strică vremea, poate nu-ţi place... A fost un concediu superb, Muntenegru are nişte peisaje de vis. Mă gândeam că mi-ar plăcea să avem şi noi o Românie mai curată, cu oameni mai relaxaţi”, adaugă Bebe Cotimanis.

Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
bacteria care te poate ucide
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
remus grigorescu a murit FOTO Facebook Raducanu B  jpg
shutterstock 2114384846 jpg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg