Bendeac l-a sărutat pe Răzvan Simion. Actorul a venit dezbrăcat

Ultima actualizare:
Mihai Bendeac l-a sărprins pe Simion cu gestul său
Mihai Bendeac l-a sărprins pe Simion cu gestul său

Apariţia lui Mihai Bendeac luni dimineaţa la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a tulburat apele în platoul matinalilor. Actorul, care revine la tv, a intrat în emisiune, la bustul gol şi cu pantalonii descheiaţi. El i-a salutat în felul lui pe cei prezentatori.

Primul contact al actorului a fost cu Răzvan Simion, pe care Bendeac l-a sărutat pe obraz, în timp ce continua să se îmbrace. Colegul lui Dani Oţil a făcut câţiva paşi în spate, fiind uşor surprins de gestul comediantului. Pentru a se pune la adăpost, Oţil l-a avertizat pe Mihai Bendeac că a mâncat ceapă, ca să-i taie cheful actorului în caz că ar fi vrut să repete figura şi cu el.   


    Mihai Bendeac l-a sărprins pe Simion cu gestul săuFoto: captură Antena 1
Mihai Bendeac l-a sărprins pe Simion cu gestul săuFoto: captură Antena 1

A plecat în 2009 de la Prima TV, de la “Mondenii”, demarând la Antena 1 un nou proiect. Se numea “În puii mei” şi a rezistat până în 2013, când a început “iComedy”.

Însă acest din urmă show a “murit” la scurt timp, din cauza unor neînţelegeri pe care Mihai Bendeac (32 de ani) le-a avut cu şefii Antenei 1. A urmat un lung proces cu postul din Băneasa, dar iată că o dată conturile reglate, umoristul a fost “agăţat” din nou de postul din Băneasa şi-l vom revedea, luni seară (30 noiembrei), pe sticlă. Probabil şefii s-au convins că reluările show-urilor lui aduceau audienţă, astfel că actorul se va ocupa tot de emisiunea “În puii mei”, care s-a bucurat ani de zile de aprecierea fanilor şi care a dat personaje memorabile, imitate de Bendeac, precum Fernando de la Caransebeş sau Gigi Becali. Actorul a amintit că va avea şi alte personaje în show-ul lui. Loredana Chivu, fosta asistentă a lui dan capatos, fiind pe lista lui Bendeac. El a mărturisit că a apelat la nişte trucuri nu tocmai sănătoase pentru a-şi schimba vocea în încercarea de a-l imita pe Amza Pelea. "Am cerut sfaturile unui medic pentru a obţine o răguşală. E o combinaţie ciudată de a bea sub duş fiebinte apă foarte rece, apoi ceai fierbinte şi de a ţipa singur în pernă", a povestit el.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net