Benone Sinulescu și misterul perucilor din tinerețe. De ce le-a dat foc


    Până la Revoluție, regretatul Benone Sinulescu a purtat perucă la toate concertele
Până la Revoluție, regretatul Benone Sinulescu a purtat perucă la toate concertele

Regretatul Benone Sinulescu a avut o întreagă colecție de peruci, pe care le-a folosit în tinerețe pentru a-și masca chelia. După Revoluție însă, îndrăgitul artist a prins curaj și a renunțat la acest artificiu, reușind să lansese o nouă modă și câștigând foarte mulți fani.

Pentru fanii regretatului Benone Sinulescu, imaginea artistului a fost mult timp legată de perucile pe care acesta le folosea în aparițiile sale publice. De multe ori țintă a glumelor făcute de colegii de breaslă, nea Beni a încercat toată tinerețea să-și mascheze calviția pronunțată cu ajutorul perucilor.

Din colecția generoasă de peruci, pe care a dat o mică avere de-a lungul timpului, regretatul Benone Sinulescu mai păstra doar vreo 20, la casa lui din Sibiu. "Unele dintre ele, care mi s-au parut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan", a mărturisit la un moment dat artistul pentru Click!

Benone Sinulescu a renunțat la peruci când a început colaborarea cu RO-Mania

Benone Sinulescu a început să renunțe la peruci imediat după Revoluţie, iar la începutul anilor 1990, când a demarat colaborarea cu trupa RO-Mania, le-a pus definitiv în cutie. ”Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat", a mai spus artistul pentru Click!

De-a lungul timpului, nea Beni reușise să strângă aproape doi saci de peruci, de toate formele şi de toate culorile. "Am cheltuit o avere pe peruci", spunea el. Culmea, după ce a renunţat la acest artificiu, Benone a câştigat şi mai mulţi simpatizanţi şi crede că a lansat şi o nouă modă. "Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap, am lansat o modă. Unii se rad acum chiar dacă au păr", ne-a mai spus Nea Beni.

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, în urma complicațiilor cauzate de o pneumonie.

Citește și:

EXCLUSIV Adevărul despre perucile lui Benone Sinulescu: «Am impresia că mergi cu fundul în sus!»

EXCLUSIV Benone Sinulescu a murit cu o mare dorință neîmplinită. Dezvăluirile impresarului Ionuț Pavel

EXCLUSIV Soția lui Benone Sinulescu, reacție sfâșietoare după moartea artistului. «Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om»

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg