Beyonce de România s-a certat în direct cu Guţă! Condiţia pusă de cântăreaţă ca să-şi retragă plângerea

Ultima actualizare:

    Beyonce de Romania şi Guţă, pe vremea când formau un cupluFoto: Facebook
Beyonce de Romania şi Guţă, pe vremea când formau un cupluFoto: Facebook

Mădălina Dumitriu şi Nicolae Guţă s-au certat chiar în ziua în care şi-au creşnitat fetiţa. Deşi copilul ar fi trebui să-i apropie, cântăreaţa şi manelistul mai au încă multe probleme de rezolvat. Scandalul de săptămâna trecută, când Narcisa a atacat-o pe blondă şi a intrat peste ea în casă, nu va fi uitat prea curând de Beyonce.

Acuzată de Guţă că nu are inimă şi că deşi Narcisa a vrut să o sune şi să-şi ceară scuze pentru tot ce a făcut, Beyonce a ripostat imediat. Blonda a fost foarte iritată când a auzit-o la tv pe nevasta manelistului spunând că nu a furat nimic. "Cum nu a furat? Mi-a luat bijuterii şi telefoane. Ea consideră că aurul ăla era al ei, pentru că e cumpărat de Guţă. Ia aurul înapoi! Nu stau eu în trei grame ale tale", a spus supărată Mădălina în timp ce îşi scoatea de pe degete cele trei inele primite de la manelist. Supărat de gestul ei, Guţă a luat foc. "Eu când am luat-o nu avea nici măcar o sârmuliţă pe deget. la început nu a stat cu mine pentru bani, dar în timp pretenţiile ei au crescut. Tot timpul îmi spunea de ce nu are şi ea ce are Narcisa", a spus Nicolae Guţă la emisiunea "La Măruţă".

Beyonce a ieşit din platoul emisiunii după ce s-a certat cu Nicolae Guţă
Beyonce a ieşit din platoul emisiunii după ce s-a certat cu Nicolae Guţă

Manelistul i-a reproşat că din relaţia  cu el a ajuns să fie cunoscută, iar acesta este apogeul carierei ei. "Tu mai sus nu ai cum să te duci, ci eşti în cădere liberă!", a adăugat manelistul.

Mădălina i-a cerut  cântăreţului să renunţe la custodia micuţei Anais Maria şi să-i acorde dreptul să o scaotă din ţară pe o perioadă nelimitată. "Ce să fac aici? Nu am pe nimeni. Vreau să plec în  străinătate. Acolo am prieteni. O să-mi retrag plângerea formulată împotriva Narcisei, dacă el renunţă la custodie. Să nu mă mai deranjeze niciodată nici măcar cu un telefon. Şi aşa mult m-a ridicat el pe mine. Câte piese am făcut noi doi?  Ce vrei să spui că înainte să te cunosc pe tine eu nu cântam, nu mergeam la cântări? Din ce trăiam?", i-a replicat blonda.

Manelistul i-a întins la maximum nervii Mădălinei şi i-a aruncat cuvinte grele. "Cum să te ridic?  Mi-ar trebui un cric!", a adăugat Guţă, moment în care blonda a părăsit platoul emisiunii nu înainte de a-l face "nesimţit" pe bărbatul cu care a făcut copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net