Bianca Drăgușanu, citată la DIICOT Craiova! Blonda e martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi


    Bianca Drăgușanu, citată ca martor în dosarul de proxenetism al fostului ei soțfoto: arhiva personală
Bianca Drăgușanu, citată ca martor în dosarul de proxenetism al fostului ei soțfoto: arhiva personală

Este bomba momentului în showbiz! Bianca Drăgușanu a ajuns în vizorul DIICOT, după ultimele dezvăluiri făcute despre fostul ei soț, Alex Bodi. Blonda a fost citată să se prezinte joi, în jurul orei 13.00, la DIICOT Craiova în calitate de martor, cel mai probabil pentru audieri în dosarul de proxenetism în care este cercetat Alex Bodi, anunță spynews.ro.

În același dosar a fost audiată ca martor și Iulia Sălăgean, femeia cu care Alex Bodi are o fetiță. În urmă cu câteva luni, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost săltat din propria locuință de către mascații de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a organizat mai multe percheziții în mai multe județe din țară în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, în care ar fi implicat și afaceristul. Între timp, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu.

Bianca Drăgușanu i-a făcut plângere lui Alex Bodi pentru agresiune

Bianca Drăgușanu se află în plin război cu fostul soț, Alex Bodi, după ce l-a acuzat pe acesta că ar fi oferit publicității o poză în care apare cu fața tumefiată, fotografie realizată în urma unei blefaroplastii. Între timp, blonda a dat publicității câteva imagini șocante în care apare desfigurată în urma bătăilor primite de la Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a precizat că există la acest moment un dosar pe rol pe numele lui Alex Bodi, pentru violențe și agresiuni repetate.

“Pentru pozele în care am fost snopită, repet, am depus o plângere penală, de care se ocupă avocatul meu. În momentul de față, mi se pare că e în curs. M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars. Alex Bodi se află în acest moment în arest la domiciliu, după ce a stat o lună după gratii. Omul de afaceri este suspectat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism, conform procuroriilor DIICOT.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu