Bianca Drăguşanu nu mai are dimensiunile ideale! Roşcata mănâncă îngheţată şi tiramisu

Ultima actualizare:

    Bianca DrăgușanuSURSĂ FOTO: facebook.com
Bianca DrăgușanuSURSĂ FOTO: facebook.com

A renunţat la obsesia pe care o avea în trecut, aceea de a se cântări zilnic şi s-a pus pe mâncat! Bianca Drăguşanu nu trăieşte doar cu o roşie pe zi, aşa cum spunea în urmă cu câţiva ani, ci are trei mese, destul de consistente.

Bianca Drăguşanu nu sare nicodată peste micul dejun. Mănâncă omletă şi pâine integrală, deşi mulţi ar fi putut să jure că bea probabil doar un ceai. Roşcata a povestit la Kanal D ce alimente are pe masă într-o zi.

"Eu consum proteine în combinaţie cu carbohidraţi. Dimineaţa mănânc omletă din albuşuri şi o felie de pâine integrală prajită. Văs sfătuiesc dacă mergeţi la sală să nu mâncaţi înainte cu două ore, pentru că nu veţi avea energie să efectuaţi exerciţiile fizice aşa cum trebuie. La prânz, mănânc supă sau peşte, iar ultima masă o iau pe la ora 19.00. Dacă se întâmplă să mi se facă foarte foame seara târziu, mănânc un măr sau un iaurt, care sunt slab calorice. Duminica mănânc îngheţată sau tiramisu. Abia aştept să vină duminica! Nu sunt exagerată. Dacă nu mănânci ce îţi place în cantităţi mici, atunci trăieşti degeaba! Eu ştiu foarte bine cum să-mi dozez  porţia de dorinţă şi de alimente ca să fie bine. Nu mai sunt obsedată de cântar, adică nu mă mai cântăresc zilnic. Dimensiunile mele sunt acum 95 cm bust, se ştie că aici s-a mai lucrat, 62 cm în talie şi 90 cm în şold", a povestit Bianca Drăguşanu. Tânăra a mărturisit la ce truc apelează atunci când trebuie să meargă la un eveniment. "Mă chinui toată ziua când ştiu că urmează să ajung la un eveniment monden şi mănânc doar micul dejun. Rochiile pe care le fac sunt foarte mulate şi nu pot fi purtate nici măcar cu un pic de burtică", a spus Bianca. 

Roşcata ţine post în fiecare miercuri şi vineri, însă ultima dată când a mâncat produse care nu conţin carne, lactate şi ouă, a ajuns la spital. Fosta doamnă Slav a suferit o alergie severă după ce a concumat un produs raw vegan cu seminţe de quinoa. "Nici până acum nu am descoperit la ce sunt alergică", a completat Bianca Drăguşanu la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net