Bianca Drăguşanu recunoaște: «Fac reclamă doar pe bani!»


    Bianca promovează extensii de păr
Bianca promovează extensii de păr

Dacă la debut accepta să facă publicitate la diverse produse, pe sume modice, iată că acum Bianca Drăguşanu nu se mai dă jos din pat dacă nu este plătită regeşte. Vedeta Kanal D, care deţine şi un atelier de croitorie, are şase contracte de imagine care îi bagă în buzunar, lunar, câteva mii de euro.

La  35 de ani, Bianca are cu ce se lăuda: are un apartament, o maşină de fiţe, un atelier de croitorie, şi propria emisiune la Kanal D, ”Te vreau lângă mine”, plus multe alte contractede imagine: ”În momentul de faţă am contracte cu 6 saloane. Unul de make-up, altul de păr, unul de îngrijire corporală, solar, extensii şi produse cosmetice pentru manichiură şi pedichiură. Totul e plătit, nu este nimic barter, eu nu fac bartere deoarece copilul meu nu trăieşte cu fire de păr. Sunt puţine persoane în România care procedează ca mine, dar aşa mi se pare corect. Eu nu promovez nimic gratis, iar în al doilea rând trebuie să-mi placă pentru că dacă nu cred în produsul respectiv, nu mint lumea. Zilele trecute am avut o discuţie cu cineva care voia reclamă la şampoane. I-am spus să mi le trimită să văd despre ce produs este vorba, apoi ne putem vedea la o discuţie de negocieri”, a declarat Bianca Drăguşanu, pentru Click!

A devenit imaginea unei firme de trolere
A devenit imaginea unei firme de trolere


    A devenit imaginea unei firme de trolere
A devenit imaginea unei firme de trolere

Ea munceşte de dimineaţă până seară şi nici că se grăbeşte să intre în concediu: ”Nu am vacanţă vara asta, îmi iau pe la 40 de ani aşa, până atunci voi munci cu drag şi spor. La 40 de ani o să mă plimb, o să mă pozez în excursii, în bikini, pe la 45 o să pozez în Playboy. Nu mi-am făcut calcul cât câştig, pot să vă spun doar că e bine, dar plătesc taxe şi impozite de-mi sar capacele”, ne-a mai declarat Bianca. 

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png