Bianca şi Victor nu au şanse să se recăsătorească. Cine îi influenţează pe cei doi EXCLUSIV


    Bianca şi Victor şi-au  mai dat o şansă, după  o despărţire de două luni
Bianca şi Victor şi-au mai dat o şansă, după o despărţire de două luni

Bianca Drăguşanu (32 de ani) şi Victor Slav (35 de ani) fac ce fac şi tot împreună ajung să înnopteze, certurile şi împăcările fiind deja ”meniul” lor preferat.

S-au cunoscut în 2012, s-au căsătorit în septembrie 2013, dar au divorţat în martie 2014, după ce Bianca a făcut-o de oaie, fugind cu fostul iubit, Adrian Cristea, la Paris. Iată însă că, în ciuda scenelor reciproce de gelozie, ei tot nu pot sta unul fără celălalt. Tina Rizea, astrologul Click!, nu le dă mari şanse să se recăsătorească, anul acesta: “Pentru moment, Bianca (are Soarele în Peşti şi Luna în Rac) vorbeşte foarte mult, însă de gândit are doar o direcţie, aceea de a pleca într-o călătorie deosebită. Victor Slav (are Soarele în Gemeni cu Luna în Peşti) este mult mai pragmatic şi mai pretenţios. Fiecare vrea altceva, uniţi fiind doar de dorinţele părinţilor şi ale prietenilor, dar se vor despărţi iar, ca de obicei. Nu îi opreşte însă nimeni să petreacă împreună un concediu de vis. Este foarte posibil totuşi ca în perioada estivală să «lucreze» împreună la un proiect în afara ţării, dar nu poate fi vorba de o căsătorie reală”.

Bianca şi Slav au divorţat conform contractului

Căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a fost numită "nunta anului 2013". Relaţia lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea mariajului a uimit şi mai mult. Cârcotaşii le-au dat maximum şase luni de trai împreună, iar pronosticul pare uşor devansat de evenimente pentru că ipoteza divorţului în cuplul Bianca-Victor prinde din ce în ce mai mult contur. Ultima păţanie a roşcatei, escapada romantică, de anul trecut, de la Paris în compania fostului iubit, Adrian Cristea, a reaprins scandalul în familia roşcatei şi totodată a repus pe tapet scenariul potrivit căruia cei doi însurăţei ar fi avut o relaţie doar de imagine, în baza unui contract.

Adi Cristea, prezent mereu în căsnicia Biancăi

Bianca, disputată de Adrian Cristea şi Victor Slav
Bianca, disputată de Adrian Cristea şi Victor Slav

Bianca şi Victor n-au fost niciodată singuri în mariaj. Mereu "alături" de ei a fost Adrian Cristea, marea dragostea a roşcatei, şi omul cu care aceasta a păstrat permanent legătura. De altfel, unele dintre desele lor întâlniri au fost deconspirate. Dincolo de mesajele pe care cei doi şi le dădeau zilnic - Bianca a ajuns la "performanţa" de a-i scrie fotbalistului de faţă cu Victor, iar vedeta n-a refuzat niciodată întâlnirile cu "Prinţul".

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg