Bodo de la Proconsul e, oficial, tatăl a doi băieți!

Ultima actualizare:

    Bodo și Loredana s-au căsătorit în 2009, iar acum familia lor e una împlinită și fericită
Bodo și Loredana s-au căsătorit în 2009, iar acum familia lor e una împlinită și fericită

Este la un pas să-şi găsească liniştea sa, dar şi a celor doi frăţiori care i-au făcut viaţa mai frumoasă în ultimii trei ani. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a definitivat procedurile de adopţie pentru micuţii pe care i-a luat în grijă, împreună cu Loredana, soţia sa, şi aşteaptă zilele acestea şi ultimele acte.

Bodo de la Proconsul nu este foarte monden, însă reporterul Click! l-a întâlnit miercuri seara în centrul Capitalei, la un local cochet unde se pregătea să cânte la ziua unei prietene foarte apropiate. Până să-şi înceapă recitalul, a acceptat să vorbească cu Click! despre viaţa de familie, dar şi despre carieră. Un lucru îl face mai fericit ca niciodată: solistul de 48 de ani este la un pas de a deveni, oficial, tată. Nu, soţia lui, Loredana, nu e însărcinată, ci procedurile de adopţie în care sunt implicaţi sunt la final.

Trupa Proconsul pregătește un concert inedit
Trupa Proconsul pregătește un concert inedit

“Avem doi băieţi adoptaţi. De doi ani şi opt luni, ei sunt la noi în casă, însă abia acum am terminat procesul de adopţie. Săptămâna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, le vom lua certificatele de naştere. Unul dintre băieţi are 3 ani şi 3 luni, iar celălalt are 4 ani şi 6 luni. Sunt fraţi şi ne-au făcut să ne simţim cu adevărat fericiţi şi împliniţi”, ne-a destăinuit Bodo.

Cântărețul, alături de fiul cel mare
Cântărețul, alături de fiul cel mare

Solistul de la Proconsul recunoaşte că  viaţa lui s-a schimbat de ceva timp, de când copiii au trecut pe primul loc. ”Toată vara aceasta ne-am petrecut-o la mare, unde am mers cu o rulotă de 9 metri, în care copiii mei s-au distrat pe cinste”, ne-a povestit Bodo. 

Artistul mai are un fiu, din prima căsătorie, un băiat de care este foarte mândru. “Băiatul meu cel mare, Marin Serghei Alexandru, are 29 de ani şi locuieşte în Portland, SUA. E însurat, talentat şi cântă la chitară, însă nu are o trupă a lui. Lucrează în proiectare de tehnică  medicală. Nu l-am mai văzut de ceva vreme”, ne-a mai spus Bodo.

A fost căsătorit de patru ori şi mai are un băiat

Loredana este o mamă minunată pentru cei doi băieți
Loredana este o mamă minunată pentru cei doi băieți

Bogdan Marin, cunoscut ca Bodo de la Proconsul, a avut o viață personală foarte agitată. S-a căsătorit prima data la vârsta de 19 ani, dar căsnicia nu a durat decât 3 ani, deși soția sa îi dăruise un copil, pe Alexandru. A doua oară, Bodo s-a căsătorit la vârsta de 25 de ani, dar nici de data asta n-a fost cu noroc: s-a despărțit doi ani mai târziu. Al treilea mariaj, cel cu Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a fost cel mai mediatizat, dar a durat la fel de puțin. Din 2009, Bodo este căsătorit cu Loredana, împreună cu care a adoptat doi copii. 

Concert la Sala Palatului în octombrie

Bodo știe să fie un tătic amuzant
Bodo știe să fie un tătic amuzant

Trupa Proconsul s-a înfiinţat în 1999 şi a lansat mai multe hituri, cel mai cunoscut fiind „De la ruşi”. Bodo şi gaşca lui au spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate, iar de multe ori au fost solicitaţi să cânte şi în biserici. Pe 7 octombrie, la Sala Palatului vor avea un spectacol special care se va numi “Bun şi simplu”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net