Bodo și-a retras băieții de la un club de fotbal, după ce pe grupul de WhatssApp au apărut mai multe poze sexy

#Exclusiv Click!

În perioada pandemiei, Bodo, alias Bogdan Marin, de la formația Proconsul, s-a mutat alături de frumoasa lui soție, Loredana și de cei doi fii ai lor, Dani și Filip, în Argeș, în localitatea Dobrești. Acolo locuiesc într-o căsuță superbă, spațioasă, unde își ocupă vremea cu diferite activități.

"M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies. Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic. Viața are altă conotație", spunea Bodo.

 Și copilașii s-au obișnuit cu noul habitat și au diferite îndeletniciri, printre care pasiunea pentru fotbal, doar că aici celebrul artist a întâmpinat niște probleme.

S-ar putea să îți placă și: Bodo și soția lui despre copiii înfiați, de Ziua Adopției: ”Suntem niște părinți fericiți”

Cu ce probleme s-a confruntat Bodo de la Proconsul, din cauza copiilor?

Artistul și soția sa au vrut să-și dea copiii la un club de fotbal cu notorietate în Pitești, doar că i-au retras în secunda doi atunci când au constatat că pe grupul de WhatsApp au început să se trimită poze indecente.

,,Dani și Filip au jucat fotbal la Academia ,,Mircea Rădulescu”, în Voluntari. Mutându-ne, am încercat să dăm băieții la o echipă de fotbal din Pitești, cu renume, cu nume… în fine, nu contează. Așa am intrat noi în grupul părinților, pe WhatsApp și primește nevastă-mea niște poze porno pe grupul părinților. Ia uite, prietene, ce am aici: henț-careu direct! Și atunci am spus penalty, cartonaș roșu echipa și am luat copiii repede de acolo. Dacă pe grupul părinților e așa, atunci e nasol. Am retras copiii de acolo”, a povestit Bodo.

Celor doi băieți nu le-a picat bine, însă Bodo  le-a găsit repede  un alt club unde sunt în siguranță, și unde copiii chiar învață să joace fotbal! 

Nu rata nici: Poftiţi în cârciumile vedetelor! Cât costă să mănânci şi să bei în localurile deţinute de Delia, Garcea sau Bodo

"Acum, ca părinte, sunt mega liniștit. Filip și Dani sunt înscriși la un club care se află mai aproape de casă, se numește "Young Boys", și se află în Topoloveni. Este o echipă care s-a înființat de 4 ani și au rezultate foarte bune, iar antrenorul echipei și președintele se numește Bogdan Marcolea, un tânăr de 35 de ani care a renunțat la Anglia ca să-i învețe fotbal pe acești copii.

Apreciez că își dă foarte mult interesul, copiii sunt legitimați, au vizite medicale, sunt disciplinați și vin să facă performanță. Totodată, am întâlnit o echipă de părinți extraordinari de bună, care își învață copiii să respecte principiile fairplayului și încurajează echipa adversă când pierde. Nu sunt animozități, nu sunt răutăți. Eu, ca și răspuns la pasiunea lui Bogdan pentru copiii aceștia, am făcut un imn pentru echipă, pe care-l interpretez chiar eu", a declarat Bodo, pentru Click!

Copiii lui Bodo, pasionați de fotbal

Dani și Filip au câte trei antrenamente pe săptămână, sunt pasionați de acest sport iar părinții lor sunt liniștiți de când i-au mutat la această echipă. Bodo și Loredana își pot continua activitățile mai relaxați.

"Toate se așează. Eu sunt plecat în weekend la concerte, iar în timpul săptămânii mă ocup de casă, de copii, iar Loredana se ocupă de "Atelierul de Joacă". Am terminat o parte din acest proiect și mai lucram la o altă parte, atelierul pentru adolescenți: o sală mare de 70 mp, unde cei mari  se pot desfășura cum doresc,  e dotat cucalculatoare, console de joc, au masă de ping pong, dartz. E un loc unde se pot aduna să petreacă timp de calitate, unde putem dezbate multe chestii cu ei, vin aici, creăm legături puternice între ei și oferim o variantă mai bună decât la spart semințe în parc. Facem prevenție pe problema cu alcoolul și cu stupefiantele, și multe alte lucruri educative.

Totul e gratuit, nu se plătește nimic, suntem un ONG și funcționăm doar din donații, iar cu ajutorul lui Dumnezeu reușim să acoperim cheltuielile. Restul e doar timpul nostru pe care- l punem la dispoziție", ne-a mai spus Bodo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net