Bomba anului! Țiriac junior și Ileana Lazariuc au divorțat. Culisele separării după 17 ani de relație

Ultima actualizare:
Ion Ţiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari
Ion Ţiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari

Divorț-șoc în high-life-ul autohton. După 17 ani de relație, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac și-au spus ”adio”. Frumoasa șatenă și fiul magnatului Ion Țiriac au hotărât să o ia pe căi diferite, după ce în ultimii doi ani nu s-au mai comportat ca soț și soție, ci doar ca doi părinți pentru băieții lor. Acum împart amintiri și o avere colosală.

Formau cel mai frumos cuplu din showbiz. El, înalt ca bradul, fiul celui mai bogat roman, ea o șatenă superbă, fiica celebrei Anastasia Lazariuc.  În 2002, când s-au văzut, a fost dragoste la prima vedere, însă Ion Alexandru Țiriac (43 de ani) și Ileana Lazariuc (37 de ani) s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, iar religios, în același an, la un schit de lângă Călărași. Cu un an înainte de a se căsători, cei doi au devenit părinți. Acum au împreună doi băieți, pe Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani), însă nu mai formează un cuplu.

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în secret

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana și Ion Alexandru Țiriac au format un cuplu discret
Ileana și Ion Alexandru Țiriac au format un cuplu discret

În condițiile în care tatăl lui Alexandru este Ion Țiriac, cel mai bogat român (n.r. până în septembrie 2019), care până acum s-a ferit de scandaluri și a avut o viață discretă, bineînțeles că s-a dorit să nu se pună problema vreunui partaj. Până la urmă, nora este cea care crește copiii așa că va primi tot ce are nevoie. Dovadă acestei despărțiri stau mai multe lucruri. În primul rând, cei doi nu au nici o fotografie împreună pe rețelele sociale, apoi fotoreporterii Click! i-au surprins doar separat. Ileana apare de fiecare dată doar în preajma celor doi băieți ai ei, Alexandru și Nicholas Noah, sau ocupându-se de magazinul cu haine de firmă din Dorobanți. Contactați telefonic, nici unul dintre ei nu a putut fi găsit, însă azi, 11 octombrie, ambii au confirmat pe Facebook despărțirea: "Am divorțat acum doi ani".

Ion Alexandru Țiriac a divorțat și de Maria Marinescu

Ileana şi Ion Ion formează un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârșitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte, la 7 martie 2008, se născuse primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunții a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. Cei patru au două reședințe, una în București, cealaltă la Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viața publică, însă din 2015 conduce un magazin cu haine de lux.


    Ion Ţiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolariFoto: adevarul.ro
Ion Ţiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolariFoto: adevarul.ro

Ion Țiriac, avere de 1,1 miliarde de dolari

Cel mai recent top al miliardarilor lumii, publicat de Forbes în septembrie 2019, arată că Ion Ţiriac (80 de ani) are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari (locul 1.818 mondial). Tatăl lui Ion Alexandru Țiriac a fost însă detronat de un alt român, de numai 47 de ani. Acesta este programatorul român Daniel Dines, fondator şi director general al firmei IT UiPath.

Citește și:

Nora lui Ion Ţiriac face piaţa cu geantă de 3.000 de euro. Cum a fost Ileana Lazariuc surprinsă

Are 37 de ani și doi copii, dar arată impecabil în costum de baie. Ileana Lazariuc e neschimbată

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg