Bomba lui Tănase învârte bărbaţii pe degete

Ultima actualizare:

    Cristi Tănase  este foarte  supărat pe noua  ispravă a Iuliei
Cristi Tănase este foarte supărat pe noua ispravă a Iuliei

„Bomba sexy” a lui Cristi Tănase joacă bărbaţii pe degete. Mai mulţi în acelaşi timp! În timp ce fotbalistul era în cantonament cu echipa naţională, iubita sa, Iulia Tăbăcaru, se săruta de mama focului cu un amic, dar şi cu un manelist.

Fotbalistul Cristi Tănase încasează lovitură după lovitură. La nici două luni de la ultimul scandal din care mijlocaşul stelist a aflat că iubita lui l-a înşelat în Piteşti, „bomba sexy" a recidivat.

Mai citeşte:

Bomba sexy a lui Tănase trebuie să slăbească!

Bomba sexy a lui Tănase: «Mi-a plăcut personajul la Jules Verne» - VIDEO

Florin Călinescu: «Bomba sexy a lui Tănase este o jumară»

«Bomba» l-a înşelat pe Tănase în parcare!

«Bomba» lui Tănase a defilat cu penisul pe spate

«Bomba»

lui Tănase, o mireasă cu burtă

De această dată când Tănase era plecat din ţară, în cantonament, cu echipa naţională.

Iulia a venit la Hanul Drumeţului împreună cu Marius Televijăn, un piteștean  cu care s-a giugiulit toată seara

simeon stalpnicul png

Plictisită probabil de viaţa monotonă din Piteşti, focoasa brunetă a ieşit într-un local din Bucureşti, însoţită de câteva prietene, dar şi un tip trecut de 30 de ani, cunoscut în Trivale ca Marius Televijăn.

Ghinion însă. Paparazzi de la "Atac la persoană" i-au surprins pe cei doi în ipostaze mai mult decât apropiate, la restaurantul Hanul Drumeţului.

La restaurant, iubita lui Tănase a dansat languros cu Sorinel Puștiu

simeon stalpnicul png

Iulia şi Marius nu au făcut deloc economie la gesturi intime şi s-au sărutat în văzul lumii, ca şi când ar fi fost un cuplu veritabil. Asta până a apărut în peisaj Sorinel Puştiu.

Manelistul a vrăjit-o total pe "bomba sexy", care n-a mai ţinut cont că venise în local cu alt bărbat. Altul decât iubitul ei oficial, fotbalistul Cristi Tănase.

Iulia s-a lăsat mângâiată și pupată de Marius

simeon stalpnicul png

Iulia a dansat lasciv pe lângă Sorinel, iar acesta nu a rămas indiferent la insinuările fetei şi a chemat-o pe terasă.

Fotoreporterii de la "Atac la persoană" au imortalizat momentele în care cei doi s-au îmbrăţişat îndelung, apoi s-au sărutat.

Câteva minute mai târziu, Iulia se pupă în parcarea restaurantului cu Sorinel Puștiu

simeon stalpnicul png

Cu toate astea, manelistul susţine că doar a avut grijă ca Iulia, o bună amică, să se simtă bine în restaurantul în care el cânta.

"O ştiu pe fata asta de mult timp de la Tănase. El mă mai cheamă la tot felul de petreceri. Nu s-a întâmplat nimic între mine şi ea...Ce naiba, făceam totul aşa pe faţă, într-un cadru public? Am ieşit cu ea afară să fiu sigur că pleacă cu bine de la Han. Cum era apoi să mă sune Tănase şi să-mi bată obrazul că nu am avut grijă de iubita lui când a venit singură la restaurant?", a spus Sorinel Puştiu pentru Click!

În aceeași parcare, iubita lui Tănase se îmbrăţișează și cu Marius, la plecare

simeon stalpnicul png

Potrivit unor apropiaţi ai fotbalistului, acesta a aflat că Iulia l-a însoţit pe Sorinel sâmbătă la Galaţi, acolo unde manelistul cânta la o nuntă. Lucru care, spun aceleaşi surse, l-ar fi supărat teribil pe Cristi Tănase.

Fotbalistul vrea să se despartă de Iulia

Nu este prima dată când stelistul află din ziare sau de la prieteni de infidelităţile iubitei lui. Acum însă, acesta este decis să rupă relaţia cu focoasa brunetă.

Iulia a apărut în atenţia publicului datorită relaţiei cu Cristi Tănase. Gigi Becali, patronul Stelei, este cel care l-a sfătuit cel mai insistent pe fotbalist să o termine cu"bomba sexy", pentru că aceasta,spunea Becali, "îi suge toată energia" jucătorului său.

Iulia și Cristi au o relaţie foarte zbuciumată

simeon stalpnicul png

Iulia este studentă la Finanţe-Bănci şi intenţionează să-şi clădească o carieră în televiziune. Se visează şi fotomodel, având chiar parte de câteva prezentări.

Cea mai comentată a fost cea în care a defilat având un costum minuscul pe care era desenat un penis. Cristi este de lunea trecută în programul echipei naţionale.

Până duminică a fost plecat în Ucraina, unde "tricolorii" au avut un amical, iar până sâmbăta aceasta va fi în Austria, acolo unde selecţionerul Răzvan Lucescu a stabilit baza de pregătire pentru meciurile cu Macedonia şi Honduras.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net