Bombele sexy au încins Internetul cu decolteul!

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu  şi-a schimbat  silicoanele în  urmă cu trei luni
Daniela Crudu şi-a schimbat silicoanele în urmă cu trei luni

În plină iarnă, iată că mai multe vedete de top şi-au scos pieptul la înaintare, fotografiile lor făcând deliciul admiratorilor de pe conturile sociale. Click! vi le prezintă în toată splendoarea pe Daniela Crudu, Loredana Chivu, Loredana Groza, Bianca Drăguşanu, Anna Lesko, dar şi pe senzuala Ruby.

Daniela Crudu (29 de ani) este, de departe, vedeta tv cu cel mai apetisant bust. Mama-Natură nu a fost prea darnică, în cazul ei, dar bruneta a avut grijă să apeleze la medicul estetician, încă de la vârsta de 17 ani, când şi-a pus implant mamar pe semnătura tatălui ei.

Anna Lesko
Anna Lesko

Iar în urmă cu trei luni, ea a revenit la acelaşi doctor pentru a-şi schimba silicoanele: ”Aveam nevoie de o îmbunătăţire, căci vechiul bust îşi pierduse din fermitate”, şi-a motivat ea gestul.

Ruby
Ruby

După intervenţia chirurgicală, Daniela a primit contracte publicitare pe bandă, ea făcând reclamă la o sală de jocuri, dar şi la o firmă de lenjerie intimă. Fanii o laudă pentru decolteu, însă nu sunt de acord cu schimbările de la nivelul feţei.

Loredana Chivu
Loredana Chivu

Dar şi Loredana Chivu (28 de ani) are cu ce se lăuda. Ea a bifat, în 2015, cea de a patra operaţie de implant mamar, având acum silicoane de un kilogram. Ruby (29 de ani) nu recunoaşte că şi-a mărit sânii, dar se vede de la o poştă că a trecut pe la medicul estetician. În plină iarnă, postările ei, pe conturile sociale, sunt de-a dreptul provocatoare.

Bianca Drăguşanu
Bianca Drăguşanu

Cât o priveşte pe Bianca Drăguşanu (36 de ani), ea îşi etalează pepenaşii în rochiile de seară creaţie personală, pe care le vinde cu preţuri cuprinse între 400 şi 6.000 de lei. Dar şi vestitele Anna Lesko  (39 de ani) şi Loredana Groza (48 de ani) şi-au scos la înaintare sânii frumoşi, neatinşi, susţin ele, de bisturiul doctorului. 

Loredana Groza
Loredana Groza

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net