Boureanu «îi dotează» pe poliţişti cu camere video

Ultima actualizare:

  Poliţiştii de la Rutieră vor primi camere pentru a putea filma incidentele în trafic
Poliţiştii de la Rutieră vor primi camere pentru a putea filma incidentele în trafic

Scandalul Boureanu vs poliţişti are şi părţi bune. Poliţiştii de la Rutieră vor purta camere video şi vor înregistra toate convorbirile pe care le vor avea cu cei pe care îi opresc în trafic. Măsura îi va dezarma pe şoferii puşi pe harţă, dar va descuraja şi eventualele abuzuri din partea oamenilor legii.

S-a lăsat deja cu măsuri în cazul fostului politician Cristian Boureanu, arestat pentru ultraj după ce a lovit câţiva poliţişti de la Rutieră. Pentru a evita astfel de situaţii, când vina este aruncată dintr-o parte într-alta şi nu se mai ştie exact cine este victimă şi cine agresor, Inspectoratul General al Poliţiei Române a propus soluţia: o cameră video purtată de poliţişti va filma non-stop activitatea acestora în trafic.


  Boureanu şi-a distrus frumuseţe de faţete. Acum are patru dinţi rupţi şi un ochi vânăt
Boureanu şi-a distrus frumuseţe de faţete. Acum are patru dinţi rupţi şi un ochi vânăt

Practic, toţi şoferii traşi pe dreapta vor fi înregistraţi audio-video, iar proba ar putea fi folosită în instanţă, de către ambele părţi. ”Vă aduc la cunoştinţă că această convorbire este înregistrată atât audio cât şi video. Actele maşinii, vă rog!”. Acesta ar putea fi mesajul pe care îl veţi auzi în trafic zilele următoare, dacă aveţi ”norocul” să fiţi oprit de unul dintre cei 32 de poliţişti dotaţi cu noile dispozitive. Asta pentru că proiectul este unul pilot, iar cei de la IGPR vor să îi testeze eficacitatea. Dacă se vor dovedi utile, din toamnă, camerele ar putea ajunge la toţi agenţii de la Brigada Rutieră şi Ordine publică, aşa cum se petrece de mult în Statele Unite ale Americii. Momentul în care poliţistul apasă butonul ca să înregistreze întâlnirea nu este şi cel din care începe înregistrarea, informează ştirileprotv.ro. Camera inteligentă are capacitatea de a memora ultimele 60 de secunde dinaintea activării, astfel că nu lasă nici o şansă şoferilor şi poliţiştilor de a ”tocmi” neregulile. Proiectul vine la doar câteva zile după ce fostul deputat Boureanu a insultat şi lovit un poliţist de la Rutieră. Acesta din urmă a ripostat şi l-a pocnit în zona feţei pe Boureanu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

«Cristi nu e bine deloc. Urechea îi sângerează»


  Laura Dincă
Laura Dincă

”Cristi nu este bine deloc. Are șase dinții distruși, unii lipsă, ochiul vânăt, lovituri la cap, iar urechea îi sângerează. Am făcut cerere să meargă la medic pentru a-și rezolva problemele de sănătate”, ne-a declarat Laura Dincă, iubita fostului politician. Într-adevăr, în seara zilei de luni, Boureanu a fost dus la un dentist de la policlinica Ministerului de Interne, pentru o evaluare, ocazie cu care acesta a declarat că regretă ce a făcut. Ieri, fostul deputat a depus plângere împotriva poliţiştilor care l-au ridicat în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net