Brenciu și Diana Munteanu, din nou împreună după ce au rămas fără show-ul de bingo!

simeon stalpnicul png
Horia Brenciu a avut-o alături în emisiune pe Diana Munteanu

Duminică, 5 februarie, a fost ultima emisiune "Uniplay Show" cu Horia Brenciu (44 de ani) și Diana Munteanu (38 de ani) în rol de prezentatori. Șefii i-au readus la cârmă pe umoriștii Romică Țociu și Cornel Palade, pe care îi vom vedea la treabă din 12 februarie. Fostele gazde continuă însă să facă echipă în afara micului ecran.

Cele 7 duminici pe care le-au lucrat împreună la "Uniplay Show", emisiunea de bingo introdusă în grila Antenei 1 pe 25 decembrie, au sudat și mai mult prietenia dintre Horia Brenciu și Diana Munteanu. Decizia șefilor de a-i pune pe liber nu le-a picat deloc bine, însă cei doi prezentatori au găsit soluția ideală pentru a-și șterge din minte acest eșec. Marți, pe 7 februarie, simpaticul Horia a avut concert la "Berăria H" din Capitală, iar surpriza serii a fost prezența pe scenă a Dianei Munteanu. Și nu în rol de prezentatoare, ci în rol de cântăreață.

simeon stalpnicul png
Așa arăta Diana în 1997, la

Se pare că Dianei i s-a reactivat pofta de muzică, după ce acum 22 de ani făcea furori la "Școala vedetelor", celebrul proiect muzical al lui Titus Munteanu. Iar în televiziune, începuturile Dianei sunt strâns legate de postul MTV, unde blondina a fost una dintre cele mai apreciate VJ-ițe. Așadar, pe scena de la berărie, Diana s-a simțit ca peștele în apă. A cântat, alături de Horia, piesa raggae "Azi am chef de mare", a dansat și a interacționat cu publicul precum o solistă profesionistă. Și, dacă Brenciu mai are un proiect la Antena 1, fiind jurat "X-Factor", Diana este momentan pe liber. Ea rămâne însă sub contract cu postul din Băneasa, dar ar putea lesne să încerce și o carieră muzicală.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg