Brigitte: «Ilie m-a rugat să îl iert şi să-i dau divorţul»


    După opt ani de căsnicie, ieri, bruneta şi fostul mare tenisman Ilie Năstase şi-au încheiat căsnicia în zece minute
După opt ani de căsnicie, ieri, bruneta şi fostul mare tenisman Ilie Năstase şi-au încheiat căsnicia în zece minute

Deşi luna trecută a spus că îşi retrage cererea de divorţ înaintată chiar de către ea la Judecătoria Sectorului 1, iată că Brigitte s-a înmuiat după ce Ilie a implorat-o să-l lase să fie fericit cu noua iubită. De ieri, ea şi fostul mare tenisman sunt liberi ca păsările cerului pentru că şi-au spus “adio” definitiv. Au pus punct unei căsnicii de 8 ani în doar 10 minute.

Îmbrăcaţi elegant şi cu zâmbetul în colţul gurii. Aşa şi-au făcut apariţia ieri, la primele ore ale dimineţii, pe treptele judecătoriei, Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani). Au fost sobri şi reci unul cu celălalt, pentru că aveau să încheie o căsnicie care a durat opt ani, plină de conflicte, jigniri, palme şi tulburată de infidelităţi de ambele părţi. În februarie, de ziua ei, bruneta a înaintat divorţul, însă luna trecută, după ce a aflat că Ilie are o nouă iubită, într-un moment de furie Brigitte a anunţat că îşi retrage cererea. Iată că discuţia pe care a avut-o la miezul nopţii cu fostul tenisman a convins-o să facă lucrurile până la capăt.

“Nu am vrut să mai divorţez de Ilie, însă el m-a sunat în noaptea de dinaintea divorţului, mai precis la ora 2.00,  şi m-a rugat frumos să îl iert şi să încheiem totul pentru că a întâlnit şi el o fată şi că vrea să înceapă o viaţă nouă şi să fie liniştit şi fericit. Pe mine m-au atins vorbele lui şi am hotărât cu avocatul să ducem acţiunea până la capăt. Astăzi (n.r.: miercuri) eu şi Ilie suntem oficial divorţaţi”, a declarat Brigitte, pentru Click! Deşi fostul mare tenisman nu a fost de acord ca soţia sa să-şi păstreze numele de “Năstase” după divorţ, iată că ieri acesta şi-a dat acordul şi asupra numelui printr-o convenţie scrisă, semnată şi înaintată magistraţilor.

“După divorţ, Sanda Brigitte va continua să poarte numele Năstase dobândit după căsătorie. După divorţ, locuinţa familiei va fi stabilită astfel: pentru Năstase Ilie la adresa din Bucureşti, strada Andrei Mureşanu, pentru Năstase Sanda Brigitte la adresa din Bucureşti, sectorul 1. Fără cheltuieli de judecată!”.  Supăraţi că au terminat un capitol din viaţa lor, însă fericiţi că-l încep cu partenerii lor! Brigitte se iubeşte cu un târgoviştean de 34 de ani, musculos, pe nume  Corneliu Oană, iar Năstase cu o constănţeancă de 43 de ani, pe nume Ioana Simion. “Până acum eu şi Ioana am fost doar prieteni, iar de acum încolo suntem iubiţi”, a confirmat după divorţ Ilie Năstase. În ceea ce priveşte partajul, nu se pune problema de aşa ceva, întrucât averea a fost împărţită demult. La căsătorie, cei doi au semnat un contract prenupţial, care spune clar că bunurile dobândite în timpul căsniciei nu se împart. 

Amândoi au acum alte relaţii amoroase

Fostul tenisman se iubeşte cu Ioana Simion
Fostul tenisman se iubeşte cu Ioana Simion

Ilie Năstase a înlocuit-o rapid pe Brigitte. El a început, în luna august, o relaţie cu Ioana, o brunetă care s-a iubit şi cu milionarul Nick Rădoi. Cei doi au fost într-o vacanţă romantică în Sardinia, apoi Ilie şi-a dus noua cucerire şi acasă, în vila din Dorobanţi, dar şi la mare.

Brigitte, alături de Corneliu Oană
Brigitte, alături de Corneliu Oană

Acelaşi lucru a făcut şi Brigitte cu tinerelul Corneliu Oană. Deşi iniţial l-a prezentat ca pe partenerul ei de afaceri, acum nu se mai fereşte şi îl duce peste tot, chiar şi în apartamentul cumpărat de Ilie la Mamaia.

A făcut o avere din căsnicia de 8 ani

Spiritul de afaceristă a jutat-o să pună pe picioare două business-uri
Spiritul de afaceristă a jutat-o să pună pe picioare două business-uri

Brigitte nu se poate plânge că mariajul cu fostul mare sportiv n-a fost unul „reuşit” din punct de vedere financiar. Vedeta a „înflorit” la capitolul proprietăţi şi afaceri. Rând pe rând, a devenit proprietara unui apartament de lux în nordul Capitalei, a unei vile în Pipera, dar şi a unui apartament în nordul staţiunii Mamaia, în apropierea tuturor localurilor de fiţe de la malul mării. Brigitte a dovedit că are şi un simţ foarte bun al afacerilor: ea şi-a deschis un loc de joacă în nordul Bucureştiului, unde se organizează zilnic petreceri pentru copii.

Aceasta este vila din Pipera în care locuieşte bruneta
Aceasta este vila din Pipera în care locuieşte bruneta

În plus, a investit şi într-un magazin cu haine, încălţăminte şi accesorii într-un mall din Bucureşti. Impresionantă este şi colecţia ei de genţi, încălţăminte şi blănuri, majoritatea primite cadou de la Ilie drept împăcare după desele episoade de certuri.

Click! spune

Ilie Năstase s-a însurat prima oară cu modelul belgian Dominique Grazia. A doua oară s-a însurat la vârsta de 40 de ani, cu actriţa Alexandra King. Şi-a refăcut viaţa a treia oară cu AmaliaTeodorescu, iar în 2010 a întâlnit-o pe Brigitte Sfăt, cu care s-a căsătorit în anul 2013.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
sex sex 0 jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png