Brigitte Năstase se mărită a patra oară: «Am spus DA!»


    Brigitte Năstase e foarte îndrăgostită de Cornel şi se mărităFoto Instagram
Brigitte Năstase e foarte îndrăgostită de Cornel şi se mărităFoto Instagram

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe cerificatul de divorţ că se pare că pentru Brigitte Năstase bat iar clopote de nuntă. Bruneta s-a separat la tribunal de tenismenul Ilie Năstase în urmă cu o lună şi jumătate, dar asta nu o împiedică să se gândească din nou la măriţiş cu actualul ei iubit Corneliu Oană, mai tânăr cu şapte ani de cât ea. Cei doi nu doar că au vorbit despre asta, ci s+au dus tocmai la Viena pentru a-şi achiziţiona verighetele.

După un mariaj, care în ultimii ani i-a cam distrus psihicul, Brigitte Năstase (41 de ani) pare că şi-a găsit liniştea în braţele asociatului ei Corneliu Oană. Cei doi nu doar că împart magazinul de haine din mall, ci şi dormitorul. Sunt împreună de puţin timp, dar iubitul tinerel al brunetei nu stă deloc pe gânduri. A cerut-o de nevastă, iar Brigitte s-a lăudat la toată lumea că în curând nu va mai fi femei divorţată, statut care se pare că nu o prinde deloc. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a călătorit la începutul acestei săptămâni la Viena într-un celebru magazin de bijuterii de unde şi-a cumpărat verighetele.

Brigitte Năstase a publicat o imagine cu verighetele şi superbul buchet de trandafiri
Brigitte Năstase a publicat o imagine cu verighetele şi superbul buchet de trandafiri

Bruneta s-a grăbit să facă publice imaginile cu inelele şi un superb buchet de trandafiri roşi, alături de mesajul «Am spus DA», care nu mai lăsă loc de alte comentarii. 

Brigitte Năstase şi Corneliu şi-au făcut publică relaţia în această vară  

Dacă iniţial, Brigitte Năstase a încercat să-şi refacă viaţa sentimentală cu motociclistul Cătălin Cazacu, Ilie Năstase fiind cel care le-a pus beţe-n roate, bruneta şi-a găsit până la urmă dragostea mai aproape decât se gândea vreodată. Ea s-a lăsat consolată de asociatul ei, iar vara trecută au început choar să iasă împreună din ce în ce mai des. În luna august, cei doi au bifat o vacanţă romantică în Turcia, moment în care Brigiite deşi era încă măritată cu Ilie Năstase a publicat pe reţelele de socializare imagini firbinţi în timp ce îşi sărută iubitul în piscina hotelului de lux unde au fost cazaţi.   

Brigitte Năstase a rămas văduvă în 2002 

Viaţa amoroasă a Brigittei bate orice scenariu de film. Bruneta a fost căsătorită de trei ori, dar când credea că şi-a găsit fericirea, totul se năruia. 

În 2002 aceasta a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case. În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat. În acelaşi an, ea s-a căsătorit cu Ovidiu Torj de care a divorţat în 2010. Apariţia ei la tv l-a făcut pe Ilie Năstase să reacţioneze şi să vrea să o ajute. Cei doi au început o idilă, iar

în primăvara lui 2013 au depus actele de căsătorie şi şi-au au spus  “Da” la Primăria Timișoara. 

Citeşte şi:

Ilie Năstase a aflat de noua relație a lui Brigitte: «E în Turcia cu iubitul»

Brigitte e îndrăgostită lulea! S-a pozat în timp ce îşi sărută cu foc noul iubit

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg