Brigitte Pastramă: ”M-am operat pentru bărbații de lângă mine. Primul soț m-a înșelat cu o prietenă cu sânii mai mari”

Ultima actualizare:

    Brigitte Pastramă a primit reproșuri de la actualul ei soț că este prea operatăfoto: arhiva personală
Brigitte Pastramă a primit reproșuri de la actualul ei soț că este prea operatăfoto: arhiva personală

După Bianca Dăgușanu, Brigitte Pastramă candidează cu brio la titlul de cea mai operată vedetă din showbiz. Încă din tinerețe, bruneta a fost nemulțumită de aspectul ei fizic. Mereu a simțit nevoia să retușeze câte ceva, răspunzând astfel reproșurilor venite din partea bărbaților de lângă ea.

Astăzi, fosta soție a lui Ilie Năstase se poate lăuda cu nu mai puțin de 20 de operații estetice, dintre care patru numai la sâni. Brigitte a început cu un retuș la nivelul buzelor, care i-a schimbat fizionomia, prima operație de bioalcamide fiind un dezastru. Apoi și-a schimbat de patru ori silicoanele, a făcut o rinoplastie și și-a pus grăsime, recent, în posterior. Mai nou, și-a pus fire în buze pentru a le îndrepta. Până și cel de-al patrulea ei soț, Florin Pastramă, a ajuns să-i reproșeze că ar fi mult prea operată. 

Brigitte Pastramă: “Fostul soț mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea?”

Brighitte Pastramă a povestit, însă, că tocmai cei patru soți ai ei au fost cei care au determinat-o să recurgă la atâtea intervenții estetice de-a lungul timpului. 

“Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?“, a declarat Brigitte, la „Xtra Night Show”.

Brigitte Pastramă: ”Acum vreau fire de întinerire”

Ajunsă la 43 de ani, Brigitte spune că nu se oprește aici cu intervențiile de ordin estetic. „Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză”, a mai spus Brigitte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net